Electromotor pornire motocultor, motosapa


Electromotor pornire motocultor, motosapă Ruris

Electromotorul de pornire este un element important al sistemului de pornire al motocultoarelor și motosapelor Ruris. Acesta este responsabil pentru furnizarea curentului electric necesar pentru a porni motorul.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris. Electromotoarele sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Caracteristici ale electromotoarelor de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris

Electromotoarele de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris au o serie de caracteristici comune, printre care:

    Conectarea la baterie - electromotoarele sunt conectate la bateria motocultorului sau motosapelei, furnizând curentul electric necesar pentru a porni motorul.
    Comutarea circuitelor electrice - electromotoarele comută circuitele electrice ale motocultorului sau motosapelei, astfel încât să se poată porni motorul.
    Protecție împotriva supratensiunilor - electromotoarele sunt prevăzute cu protecție împotriva supratensiunilor, astfel încât să nu fie deteriorate în cazul unor șocuri electrice.

Tipuri de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris

Există două tipuri principale de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris:

    Electromotoare cu pinion - aceste electromotoare sunt cele mai comune și sunt cele mai ușor de înlocuit. Ele sunt prevăzute cu un pinion care se cuplează cu volantul motorului, pornind astfel motorul.
    Electromotoare cu volant - aceste electromotoare sunt mai sofisticate și oferă o serie de avantaje față de electromotoarele cu pinion, cum ar fi:
        Pornire mai ușoară
        Pornire mai rapidă
        Protecție mai bună împotriva supratensiunilor

Cum să alegeți un electromotor de pornire pentru motocultor sau motosapă Ruris

Pentru a alege un electromotor de pornire potrivit pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, trebuie să țineți cont de următoarele:

    Marca și modelul motoutilajului - electromotoarele de pornire sunt concepute pentru a fi compatibile cu anumite mărci și modele de motoutilaje. Este important să verificați compatibilitatea electromotorului pe care îl alegeți cu motocultorul sau motosapa dumneavoastră.
    Puterea motorului - electromotoarele de pornire sunt disponibile pentru diferite puteri ale motorului. Este important să verificați puterea motorului motocultorului sau motosapelei dumneavoastră înainte de a alege un electromotor de pornire.
    Tipul de electromotor - există două tipuri principale de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris: electromotoare cu pinion și electromotoare cu volant. Alegeți tipul de electromotor care este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Cum să montați un electromotor de pornire pentru motocultor sau motosapă Ruris

Montarea unui electromotor de pornire pentru motocultor sau motosapă Ruris este o operațiune relativ simplă, care poate fi efectuată de orice persoană cu abilități minime de bricolaj.

Iată pașii de urmat pentru a monta un electromotor de pornire:

    Deconectați bateria motocultorului sau motosapelei.
    Scoateți vechiul electromotor de pornire.
    Aliniați noul electromotor de pornire cu locația sa din motocultor sau motosapă.
    Fixați noul electromotor de pornire în locația sa.
    Conectați bateria motocultorului sau motosapelei.

Gama de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de electromotoare de pornire pentru motocultoare și motosape Ruris. Electromotoarele sunt disponibile în diferite modele, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Electromotoarele de pornire pentru motocultoare și motosape de la Tehnic-mag sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale durabile. Ele sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensă și pentru a vă asigura o pornire fiabilă a motocultorului sau motosapel

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator