Pompa apa scuter


Pompa de apă scuter: esențială pentru răcirea motorului

Pompa de apă este o piesă esențială pentru funcționarea optimă a motorului unui scuter. Aceasta este responsabilă pentru circulația apei de răcire prin motor, ceea ce ajută la menținerea temperaturii acestuia la un nivel sigur.

Tipuri de pompe de apă pentru scutere

Există două tipuri principale de pompe de apă pentru scutere:

    Pompe de apă mecanice - sunt cele mai frecvente tipuri de pompe de apă pentru scutere. Acestea sunt acționate de arborele cotit al motorului și utilizează o curea de transmisie pentru a transfera puterea.

Pompe de apă electrice - sunt mai puțin frecvente decât pompele de apă mecanice, dar devin din ce în ce mai populare. Acestea sunt acționate de un motor electric și nu necesită o curea de transmisie.

Alegerea pompei de apă potrivite pentru scuterul dvs.

Pentru a alege pompa de apă potrivită pentru scuterul dvs., trebuie să țineți cont de următoarele factori:

    Tipul de motor - pompele de apă sunt disponibile pentru motoare cu doi timpi și cu patru timpi.
    Mărimea motorului - pompa de apă trebuie să fie compatibilă cu dimensiunea motorului scuterului dvs.
    Marca scuterului - pompa de apă trebuie să fie compatibilă cu marca scuterului dvs.

Pompe de apă de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă variată de pompe de apă pentru scutere, pentru toate tipurile de motoare și mărci. Fie că aveți nevoie de o pompă de apă pentru un scuter nou sau pentru a repara un scuter mai vechi, la noi găsiți ceea ce cauți.

Pompele noastre de apă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt testate pentru a asigura o performanță optimă și o durată lungă de viață. De asemenea, oferim o garanție de 12 luni pentru toate pompele de apă pe care le vindem.

Cum să instalați o pompă de apă pentru scuter

Instalarea unei pompe de apă pentru scuter poate fi o sarcină dificilă, dar este important să o faceți corect pentru a preveni deteriorarea motorului. Dacă nu sunteți sigur cum să o faceți singur, vă recomandăm să solicitați asistență profesională.

Comandați pompa de apă online de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți pompe de apă de la cele mai bune mărci pentru toate tipurile de motoare și mărci de scutere. De asemenea, oferim livrare rapidă și gratuită în toată România.

Comandați pompa de apă online de la Tehnic-mag și asigurați-vă că scuterul dvs. are tot ce are nevoie pentru a funcționa la parametri optimi!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator