Motor masina de tuns gazon, iarba


Motor masina de tuns gazon, iarba

La Tehnic-mag, găsești o gamă largă de motoare pentru mașini de tuns gazon, iarba, de la cele mai populare mărci, Briggs&Stratton și Zongshen.

Briggs&Stratton

Briggs&Stratton este unul dintre cei mai mari producători de motoare pentru mașini de tuns gazon din lume. Compania oferă o gamă largă de motoare, de la motoare de bază pentru gospodăriile mici, până la motoare puternice pentru terenuri mari.

Zongshen

Zongshen este un producător chinezesc de motoare care oferă o gamă largă de motoare pentru mașini de tuns gazon, la prețuri competitive.

Alege motorul potrivit pentru mașina ta de tuns gazon

Pentru a alege motorul potrivit pentru mașina ta de tuns gazon, trebuie să iei în considerare următorii factori:

    Dimensiunea gazonului: Dacă ai un gazon mic, poți alege un motor mai mic, de bază. Dacă ai un gazon mare sau cu pante, vei avea nevoie de un motor mai puternic.
    Tipul de mașină de tuns gazon: Dacă ai o mașină de tuns gazon cu tracțiune, vei avea nevoie de un motor mai puternic decât dacă ai o mașină de tuns gazon fără tracțiune.
    Funcțiile mașinii de tuns gazon: Dacă mașina ta de tuns gazon are funcții avansate, cum ar fi mulcirea sau colectarea, vei avea nevoie de un motor mai puternic.


Comandă acum motorul pentru mașina ta de tuns gazon și bucură-te de o experiență de tuns iarbă mai plăcută!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator