Chiuloasa scuter


Chiuloasa scuter | Tehnic-mag | Toate mărcile și modelele

Chiuloasa este una dintre cele mai importante componente ale motorului unui scuter. Ea este responsabilă pentru etanșarea camerei de ardere și pentru distribuția amestecului de combustibil și aer către cilindru.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de chiuloasa pentru toate mărcile și modelele de scutere. Chiuloasele noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții dure.

Chiuloasele pentru scutere sunt disponibile în două tipuri principale: chiuloasa pentru motoare în doi timpi și chiuloasa pentru motoare în patru timpi.

Chiuloasele pentru motoare în doi timpi sunt mai simple decât chiuloasele pentru motoare în patru timpi. Ele au un singur canal pentru amestecul de combustibil și aer, care intră în cilindru prin orificiul de admisie.

Chiuloasele pentru motoare în patru timpi sunt mai complexe decât chiuloasele pentru motoare în doi timpi. Ele au două canale, unul pentru amestecul de combustibil și aer și unul pentru gazele de eșapament.

Când alegeți o chiuloasa pentru scuter, este important să luați în considerare următoarele:

    Tipul de motor al scuterului: Asigurați-vă că alegeți o chiuloasa care este potrivită pentru tipul de motor al scuterului dvs.
    Volumul motorului: Asigurați-vă că alegeți o chiuloasa care este potrivită pentru volumul motorului scuterului dvs.
    Marca și modelul scuterului: Unele chiuloasa sunt concepute special pentru anumite mărci și modele de scutere. Asigurați-vă că alegeți o chiuloasa care este potrivită pentru marca și modelul scuterului dvs.

De unde să cumpărați o chiuloasa pentru scuter

Chiuloasele pentru scutere sunt disponibile în multe magazine de piese auto și moto. La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de chiuloasa pentru toate mărcile și modelele de scutere. Chiuloasele noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții dure.

Chiuloasele pentru scutere sunt o investiție importantă pentru orice proprietar de scuter. O chiuloasa nouă poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor motorului, la reducerea consumului de combustibil și la prelungirea duratei de viață a motorului.

Chiuloasele pentru scutere de la Tehnic-mag sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și condiții dure. Chiuloasele noastre sunt disponibile pentru toate mărcile și modelele de scutere, astfel încât să puteți găsi cu ușurință cea potrivită pentru scuterul dvs.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unei chiuloasa pentru scuter de la Tehnic-mag:

    Materiale de calitate superioară
    Rezistență la uzură
    Durabilitate
    Compatibilitate cu toate mărcile și modelele de scutere

Comandați chiuloasa pentru scuter de la Tehnic-mag astăzi și asigurați-vă că motorul scuterului dvs. funcționează la capacitate maximă!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator