Garnitura motoutilaje


Garnitura motoutilaje este un element esențial pentru funcționarea optimă a motorului oricărui utilaj de grădinărit. Fie că este vorba de motopompe, motosape, generatoare, mașini de tuns gazon, tractorașe de tuns gazon sau alte utilaje, garnitura motoutilaje asigură etanșeitatea și rezistența la presiune, temperatură și uzură a diferitelor componente ale motorului.

Garnitura motoutilaje este alcătuită din mai multe tipuri de garnituri, în funcție de locul și rolul lor în motor. Astfel, avem:

•  Garnituri chiuloasă, care se montează între blocul motor și chiuloasă, și care au rolul de a etanșa circuitele de ulei, apă și gaze de ardere din chiuloasă.

•  Garnituri carter, care se montează între blocul motor și carter, și care au rolul de a etanșa circuitul de ulei din carter și de a preveni scurgerea acestuia.

•  Set garnituri, care conține toate garniturile necesare pentru un anumit tip de motor, și care facilitează înlocuirea acestora în caz de defectare sau uzură.

Garnitura motoutilaje este compatibilă cu o gamă largă de motoare de la diferiți producători renumiți, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, Zongshen și alții. Garnitura motoutilaje este fabricată din materiale de calitate, care asigură durabilitate și performanță.

Dacă sunteți în căutarea unei garnituri motoutilaje pentru utilajul dvs. de grădinărit, vă invităm să vizitați magazinul online Tehnic-mag, unde veți găsi o ofertă variată și prețuri avantajoase. Comandați acum și beneficiați de livrare rapidă și garanție!

Ultimele recenzii

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Cui pontou Briggs&Stratton Potrivit pt piese de schimb , funcționează perfect cu el

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 4.5cp -6.5cp si alte motoutilaje cu motor Honda Gcv Perfect și la preț bun . Motorul funcționează perfect cu el , mulțumesc

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Demaror Honda GCV
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.