Magnetou scuter


Magnetou scuter

Magnetoul scuterului este o piesă esențială pentru funcționarea acestuia. El este responsabil pentru producerea energiei electrice necesare pentru alimentarea farurilor, semnalizatoarelor, claxonului și altor componente electrice.

În magazinul online Tehnic-mag găsești o gamă largă de magnetouri scuter, pentru toate tipurile de scutere, inclusiv:

    Magnetouri Gy6: Magnetourile Gy6 sunt cele mai comune tipuri de magnetouri pentru scutere chinezesti cu motorizare Gy6. .
    Magnetouri Piaggio: Magnetourile Piaggio sunt concepute special pentru scuterele Piaggio. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Piaggio.
    Magnetouri Yamaha: Magnetourile Yamaha sunt concepute special pentru scuterele Yamaha. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Yamaha.
    Magnetouri Honda: Magnetourile Honda sunt concepute special pentru scuterele Honda. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Honda.
    Magnetouri Malagutti: Magnetourile Malagutti sunt concepute special pentru scuterele Malagutti. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Malagutti.
    Magnetouri Suzuki: Magnetourile Suzuki sunt concepute special pentru scuterele Suzuki. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Suzuki.
    Magnetouri Minarelli: Magnetourile Minarelli sunt concepute special pentru scuterele Minarelli. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Minarelli.
    Magnetouri Sym: Magnetourile Sym sunt concepute special pentru scuterele Sym. Sunt disponibile într-o varietate de modele, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scutere Sym.

Atunci când alegi un magnetou pentru scuterul tău, este important să ții cont de următoarele criterii:

    Tipul de scuter: Magnetoul trebuie să fie compatibil cu tipul de scuter pe care îl deții.
    Capacitatea cilindrica al scuterului: Magnetoul trebuie să fie compatibil cu cilindreea scuterului tău.
    Puterea magnetoului: Puterea magnetoului determină cantitatea de energie electrică pe care o poate produce.

Dacă magnetoul scuterului tău se defectează, este important să îl înlocuiești cât mai curând posibil. Un magnetou defect poate cauza o serie de probleme, inclusiv:

    Farurile nu funcționează corect.
    Semnalizarea nu funcționează corect.
    Claxonul nu funcționează corect.
    Alte componente electrice pot fi deteriorate.

În magazinul online Tehnic-mag găsești magnetouri scuter de calitate, la prețuri competitive. Comandă-le acum și asigură-te că scuterul tău funcționează corect!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator