Bujie motosapa, motocultor


Bujii Ngk, Champion, Brisk pentru motosape și motocultoare Ruris

Importanța bujiei

Bujia este o componentă esențială a motocultoarelor și motosapelor, fiind responsabilă pentru aprinderea amestecului combustibil-aer din cilindru. Această scânteie este necesară pentru a iniția combustia și a porni motorul.

Tipuri de bujii

Există două tipuri principale de bujii: bujii cu electrozi din metal și bujii cu electrozi din iridiu.

    Bujiile cu electrozi din metal sunt cele mai comune tipuri de bujii. Acestea sunt mai accesibile decât bujiile cu electrozi din iridiu, dar au o durată de viață mai scurtă.
    Bujiile cu electrozi din iridiu sunt mai scumpe decât bujiile cu electrozi din metal, dar au o durată de viață mai lungă, până la 30.000 de ore.

Cum se alege bujia potrivită

La alegerea bujiei potrivite, este important să se țină cont de următoarele:

    Tipul motorului
    Puterea motorului
    Tipul combustibilului

Bujii Ngk, Champion, Brisk pentru motosape și motocultoare Ruris

Tehnic-mag oferă o gamă largă de bujii Ngk, Champion și Brisk, compatibile cu o varietate de motosape și motocultoare Ruris. Bujiile noastre sunt de înaltă calitate și sunt fabricate din materiale durabile.

Bujii Ngk

Bujiile Ngk sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o performanță optimă pe termen lung. Ele sunt disponibile într-o varietate de tipuri și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru nevoile dvs.

Bujii Champion

Bujiile Champion sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de motosape și motocultoare Ruris care caută o bujie fiabilă și accesibilă. Ele sunt disponibile într-o varietate de tipuri și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru nevoile dvs.

Bujii Brisk

Bujiile Brisk sunt cunoscute pentru performanța lor excelentă și durata de viață lungă. Ele sunt disponibile într-o varietate de tipuri și dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru nevoile dvs.

Cum să înlocuiți bujia

Înlocuirea bujiei este o procedură relativ simplă, care poate fi efectuată de orice utilizator cu o bază minimă de cunoștințe tehnice.

Iată pașii necesari pentru a înlocui bujia:

    Opriți motorul și deconectați-l de la sursa de alimentare.
    Localizați bujia. Aceasta se află, de obicei, în apropierea capacului de distribuție.
    Deșurubați șuruburile care fixează bujia.
    Scoateți bujia.
    Așezați noua bujie.
    Înșurubați bujia.
    Conectați motorul la sursa de alimentare și porniți-l.

Concluzie

Bujia este o componentă esențială a motocultoarelor și motosapelor. Dacă observați oricare dintre simptomele unei bujii defecte, înlocuiți-o cât mai curând posibil pentru a evita deteriorarea motorului.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator