Bloc motor motosapa, motocultor


Bloc motor motosapa, motocultor Ruris

Blocul motor este piesa centrală a oricărei motosape sau motocultoare. Acesta este responsabil pentru generarea puterii care propulsează mașina. De aceea, este important să alegeți un bloc motor de calitate, care să fie compatibil cu modelul dumneavoastră de motosapă sau motocultor.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de blocuri motor pentru motosape și motocultoare Ruris. Avem blocuri motor originale, dar și blocuri motor aftermarket, de la producători de renume.

Cum să alegeți blocul motor potrivit pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră?

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un bloc motor pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră:

    Marca și modelul motosapei sau motocultorului dumneavoastră. Blocul motor trebuie să fie compatibil cu marca și modelul dumneavoastră de motosapă sau motocultor.
    Volumul motorului. Blocul motor trebuie să aibă același volum ca motorul original al motosapei sau motocultorului dumneavoastră.
    Puterea motorului. Blocul motor trebuie să aibă aceeași putere ca motorul original al motosapei sau motocultorului dumneavoastră.

Care sunt avantajele unui bloc motor original?

Blocurile motor originale sunt fabricate de producătorul motosapei sau motocultorului dumneavoastră. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu mașina dumneavoastră și pentru a oferi performanțe optime. De asemenea, blocurile motor originale sunt acoperite de garanția producătorului.

Care sunt avantajele unui bloc motor aftermarket?

Blocurile motor aftermarket sunt fabricate de producători terți. Acestea sunt, de obicei, mai ieftine decât blocurile motor originale. Cu toate acestea, este important să alegeți un bloc motor aftermarket de la un producător de renume, care să ofere o garanție.

La Tehnic-mag, puteți găsi blocuri motor originale și aftermarket pentru motosape și motocultoare Ruris. Avem o echipă de profesioniști care vă pot ajuta să alegeți blocul motor potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator