Ambielaj generator de curent


Ambielaj motor generator de curent

Ambielajele sunt componente importante ale motorului generatorului de curent. Acestea sunt responsabile pentru transmiterea puterii de la piston la arborele cotit.

Atunci când alegeți un ambreiaj pentru motorul generatorului de curent, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Ambielajele sunt disponibile pentru diferite tipuri de motoare, inclusiv motoare cu ardere internă și motoare electrice.
    Dimensiunea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite dimensiuni, care trebuie să se potrivească cu dimensiunea motorului.
    Puterea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite puteri, care trebuie să se potrivească cu puterea motorului.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje pentru motoare generatoare de curent. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri competitive.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator