Chiuloasa si piese aferente Atv


Chiuloasa si piese aferente atv

Chiuloasa este una dintre cele mai importante componente ale motorului unui atv, fiind responsabila pentru etansarea camerei de ardere si pentru distributia gazelor. De asemenea, chiuloasa joaca un rol important in racirea motorului si in asigurarea unei functionari optime a acestuia.

In categoria "Chiuloasa si piese aferente atv" din magazinul online Tehnic-Mag, gasesti o gama larga de produse de cea mai buna calitate, de la producatori de renume mondial. In oferta noastra, vei gasi chiulase pentru toate tipurile de atv-uri, de la modelele entry-level pana la cele de top.

In plus, in categoria noastra, vei gasi si o serie de alte piese aferente chiulasei, cum ar fi:

    Supapa: Supapa este componenta care controleaza fluxul de gaze in si din camera de ardere. Supapele sunt disponibile in diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil sau aliajul de nichel-crom.
    Tija supapa: Tija supapa transmite miscarea de la camerele de supape la supapele in sine. Tija supapa este disponibila in diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil sau aliajul de nichel-crom.
    Lant distributie

     Axa cu cama


Pentru a alege chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau, trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii:

    Modelul atv-ului: Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu modelul atv-ului tau.
    Tipul motorului: Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu tipul motorului atv-ului tau.
    Cilindrul:  Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu tipul hengerului atv-ului tau.

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru a alege chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau, te rugam sa ne contactezi. Echipa noastra de specialisti iti va oferi cu placere toate informatiile de care ai nevoie.

Beneficii ale utilizarii chiulasei si a pieselor aferente de calitate:

    Mentinerea functionarii optime a motorului: O chiuloasa si piese aferente de calitate vor asigura o functionare optima a motorului atv-ului tau.
    Reducerea consumului de combustibil: O chiuloasa si piese aferente de calitate pot ajuta la reducerea consumului de combustibil al atv-ului tau.
    Cresterea puterii si a cuplului motorului: O chiuloasa si piese aferente de calitate pot ajuta la cresterea puterii si a cuplului motorului atv-ului tau.

Comanda chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau din magazinul online Tehnic-Mag si bucura-te de o experienta de condus mai sigura si mai placuta!

Ultimele recenzii

scrisa de Mihai S. (Drobeta turnu severin, România) la data de 09 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Suport motor motosapa Ruris 6cp, 6.5cp, 7cp Produsul este de bună calitate, se potrivește perfect la o motosapa de 7 cai, motor tip 170F

scrisa de Nicolae K. (Calacea, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Volanta Honda GX160, GX200, Zongshen 168FB, GB200 Da am montat piesa și funcționează perfect.

scrisa de Ciprian L. (Beclean, România) la data de 23 Jun 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Articulatie sferica 3/8-24" tractoras Mtd Made in usa. Cel mai bun pret.
Produs adăgat in comparator
Produs adaugat la favorite