Piese masina de tuns iarba


Mașinile de tuns iarba au devenit o prezență cotidiană în curțile celor mai multe gospodării. De toate formele și de toate mărimile, adecvate lucrului pe spații largi sau înguste, acestea sunt folosite practic de toată lumea.

Extrem de versatile, mașinile de tuns iarba permit reglarea înălțimii de tăiere, iar unele dintre ele au și facilitatea de a strânge iarba tăiată, pe care o acumulează într-un sac.

Cu propulsie sau fără, cu lame sau fire tăietoare, aceste mașini, denumite și cositoare sau tăietoare de iarbă, pot întâmpina probleme la motor, la suportul cuțitului, la aprindere, la demaror sau la carburator. Pentru toate aceste cazuri, vă stăm la dispoziție cu produsele și expertiza noastră.

Vă mai oferim de asemenea și cabluri, roți și alte piese întâlnite în general pentru mărcile Briggs&Stratton, Zongshen, Nac, Loncin și altele.

Găsește piesele de care ai nevoie pentru a-ți menține mașina de tuns iarba în stare bună de funcționare

Căutați piese pentru mașina dvs. de tuns iarbă? Ați ajuns la locul potrivit! La noi găsiți o gamă largă de piese pentru toate modelele de mașini de tuns iarbă, de la piese de schimb esențiale, cum ar fi lame, pana la accesorii.

Piese de schimb

Pentru a vă menține mașina de tuns iarbă în stare bună de funcționare, este important să o întrețineți în mod regulat. De aceea, la noi găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru toate componentele mașinii de tuns iarbă, inclusiv:

    Lame
    Roți
    Transmisie
    Motor
    Sistem de alimentare
    Sistem de evacuare

Comandați online și bucurați-vă de o experiență de tuns iarbă mai plăcută!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator