Garnituri scuter


Garnituri scuter pentru Gy6, Piaggio, Yamaha, Minarelli, Honda, Peugeot, Kymco si alte marci

La Tehnic-mag, găsești o gamă largă de garnituri pentru scutere, pentru toate mărcile și modelele de scutere. Garniturile sunt piese esențiale pentru buna funcționare a motorului scuterului, deoarece asigură etanșarea între diferitele componente ale motorului.

Seturi de garnituri

Un set de garnituri conține toate garniturile necesare pentru a repara sau înlocui garniturile uzate sau deteriorate ale motorului scuterului. Seturile de garnituri sunt disponibile pentru toate tipurile de motoare de scutere, atât pentru motoare 2T, cât și pentru motoare 4T.

Garnitura de cilindru

Garnitura de cilindru este o garnitură importantă care asigură etanșarea între cilindrul motorului și blocul motor. Garnitura de cilindru uzată sau deteriorată poate duce la pierderi de ulei, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Garniturile de cap de cilindru

Garniturile de cap de cilindru asigură etanșarea între capul cilindrului și blocul motor. Garnitura de cap de cilindru uzată sau deteriorată poate duce la pierderi de ulei, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Garniturile de chiulasă

Garniturile de chiulasă asigură etanșarea între chiulasă și blocul motor. Garnitura de chiulasă uzată sau deteriorată poate duce la pierderi de apă, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Garnituri de carter

Garniturile de carter asigură etanșarea între carterul motorului și blocul motor. Garniturile de carteră uzate sau deteriorate pot duce la pierderi de ulei, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Garniturile de ambreiaj

Garniturile de ambreiaj asigură etanșarea între platoul de presiune al ambreiajului și volanta motorului. Garniturile de ambreiaj uzate sau deteriorate pot duce la pierderi de ulei, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Garniturile de transmisie

Garniturile de transmisie asigură etanșarea între diferitele componente ale transmisiei. Garniturile de transmisie uzate sau deteriorate pot duce la pierderi de ulei, la scăderea performanței motorului și chiar la deteriorarea motorului.

Cum să alegeți garniturile potrivite pentru scuterul dvs.

Atunci când alegeți garniturile potrivite pentru scuterul dvs., este important să luați în considerare următoarele:

    Marca și modelul scuterului dvs.
    Tipul de motor al scuterului dvs. (2T sau 4T)
    Volumul motorului scuterului dvs.

Puteți găsi aceste informații în manualul de utilizare al scuterului dvs.

De unde să cumpărați garnituri pentru scuter

Garniturile pentru scutere sunt disponibile în multe magazine de piese auto și moto. La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de garnituri pentru toate mărcile și modelele de scutere. Garniturile noastre sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale rezistente.

Garnituri pentru scutere la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de garnituri pentru scutere, pentru toate mărcile și modelele de scutere. Garniturile noastre sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale rezistente.

Comandați garniturile dvs. pentru scuter astăzi!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator