Va punem la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs 
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online - PlatiOnline.ro 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

"Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ON LINE TEHNIC MAG SRL".

Dupa plasarea comenzii, mai puteti anula comanda in timp de 24 de ore, trimitandu-ne un mesaj la adresa contact@tehnic-mag.ro. Pentru tranzactiile anulate prin card, banca emitenta a cardului este responsabila pentru deblocarea sumei dupa primirea confirmarii de la Plationline. In mod normal, procedura dureaza 2-5 zile lucratoare, dar intervalul poate fi mai mare, in functie de banca. 

Plata prin transfer bancar 
Plata prin transfer bancar cu ordin de plata se efectueaza integral la finalizarea comenzii. In emailul de confirmare al comenzii veti primi toate datele necesare pentru efectuarea platii cu OP.

Produs adăgat in comparator
Produs adaugat la favorite