Galerie admisie


Galerie admisie scuter

Galeria de admisie este o piesă importantă a sistemului de aprindere a unui scuter. Acesta asigură alimentarea cu aer a motorului, fiind responsabil pentru amestecul de aer și combustibil care este apoi ars în cilindri.

În funcție de tipul de motor, furtunul de admisie poate fi realizat din diferite materiale, cum ar fi cauciuc, silicon sau termoplastic. Galeriile din cauciuc sunt cele mai ieftine și mai comune, dar sunt și cele mai puțin durabile. Galeriile din silicon sunt mai rezistente la temperaturi ridicate și la ulei, dar sunt și mai scumpe. Galeriile din termoplastic sunt cele mai durabile, dar sunt și cele mai greu de găsit.

Galeriile de admisie pentru scutere Peugeot

Scuterele Peugeot sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere Peugeot sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile  de admisie pentru scutere Gy6

Motorul Gy6 este un motor 4T popular, care este utilizat pe o varietate de scutere chinezești. Galeriile de admisie pentru scutere Gy6 sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile de admisie pentru scutere Mbk

Scuterele Mbk sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere Mbk sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile de admisie pentru scutere Yamaha

Scuterele Yamaha sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere Yamaha sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile  de admisie pentru scutere Aprilia

Scuterele Aprilia sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere Aprilia sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile  de admisie pentru scutere Piaggio

Scuterele Piaggio sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere Piaggio sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Galeriile  de admisie pentru scutere chinezești

Scuterele chinezești sunt disponibile cu o varietate de motoare, atât 2T, cât și 4T. Galeriile de admisie pentru scutere chinezești sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi diferitelor modele de scutere.

Cum să alegeți o galerie de admisie pentru scuter

Atunci când alegeți o galerie de admisie pentru scuter, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Galerias de admisie trebuie să fie compatibil cu tipul de motor al scuterului dumneavoastră.
    Dimensiunea galeriei: Galeria trebuie să aibă dimensiunea potrivită pentru a se potrivi conexiunilor de admisie ale scuterului dumneavoastră.
    Materialul galeriei: Galeria trebuie să fie realizat dintr-un material care să fie rezistent la temperaturi ridicate și la ulei.

Cum să înlocuiți o galerie de admisie pentru scuter

Înlocuirea unei galerii de admisie pentru scuter este o operațiune relativ simplă. Iată pașii de urmat:

    Deconectați galeria  veche de la conexiunile de admisie ale scuterului.
    Instalați galeria noua pe conexiunile de admisie ale scuterului.
    Conectați galeria noua la conexiunile de admisie ale scuterului.

Pentru mai multe informații despre galeriile de admisie pentru scutere, vă rugăm să ne contactați.

Ultimele recenzii

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Cui pontou Briggs&Stratton Potrivit pt piese de schimb , funcționează perfect cu el

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 4.5cp -6.5cp si alte motoutilaje cu motor Honda Gcv Perfect și la preț bun . Motorul funcționează perfect cu el , mulțumesc

scrisa de Ovidiu G. (Cordău , România) la data de 05 Feb 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Demaror Honda GCV
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.