Filtru ulei motoutilaje


Filtru ulei pentru motoutilaje este un produs vital pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a motoarelor și utilajelor de grădinărit. Acesta are rolul de a reține impuritățile și particulele de uzură care se formează în uleiul de motor, asigurând astfel o lubrifiere optimă și o funcționare eficientă a motorului. Un filtru ulei de calitate poate reduce consumul de combustibil și emisiile de noxe, precum și riscul de supraîncălzire și blocare a motorului.

La Tehnic-mag.ro găsești o gamă largă de filtre ulei pentru motoutilaje, echipate cu motor Briggs & Stratton, Honda, Stihl și alte motorizări. Fie că ai nevoie de un filtru ulei pentru tractoras de tuns gazon, motofierăstrău, motopompă, generator, motocultor sau alt tip de utilaj, aici vei găsi produsul potrivit pentru tine.

Avem filtre ulei de diferite dimensiuni, forme și materiale, metalice sau din plastic, cu sau fără supapă de reținere.Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Comandă online filtre ulei pentru motoutilaje de la Tehnic-mag.ro și beneficiază de livrare rapidă și sigură în toată țara. Dacă ai nevoie de ajutor sau sfaturi în alegerea filtrului ulei potrivit pentru motorul tău, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 16 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Rezervor benzina Briggs & Stratton seria 400, 500 A primit foarte bine!

scrisa de Gabriel M. (Orastie, România) la data de 14 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Galerie admisie Briggs&Stratton Classic Sprint Quatro Q45 Produsul se încadrează în specificațiile producătorului.

scrisa de Daniel D. (Zăval, România) la data de 13 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Rulment roti cositoare 12mm x 29mm Multumit de produs
Produs adăgat in comparator
Produs adaugat la favorite