Filtru benzina generator de curent


Filtru benzina generator de curent - Tehnic-mag

Filtrul de benzină este o componentă esențială a oricărui generator de curent. Acesta ajută la protejarea motorului de impurități, cum ar fi murdăria, praful și apa, care pot contamina combustibilul și pot provoca uzura prematură și chiar deteriorarea motorului.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de benzină pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Filtrele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului.

Atunci când alegeți un filtru de benzină pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Mărimea filtrului: Filtrul trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Tipul filtrului: Există diferite tipuri de filtre de benzină, inclusiv filtre din hârtie, filtre din spumă și filtre din bumbac.
    Marca și modelul generatorului de curent: Este important să alegeți un filtru de benzină care este compatibil cu marca și modelul generatorului de curent.

Filtrele de benzină Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți filtrul de benzină pentru generatorul de curent de astăzi și asigură-te că motorul tău este protejat!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator