Cablu motoutilaje, masini de gradina


Cablu motoutilaje, mașini de grădină, mașină de tuns iarbă, tractoraș de iarbă este o categorie de produse care cuprinde diferite tipuri de cabluri folosite pentru a controla și regla funcțiile motoutilajelor și mașinilor de grădină. Aceste cabluri sunt esențiale pentru a asigura performanța și siguranța echipamentelor, deoarece transmit mișcarea și forța de la motor la roți, cutite, ambreiaj, frână sau alte componente. Cablurile pot fi de mai multe feluri, în funcție de scopul și compatibilitatea lor cu motoutilajele și mașinile de grădină. Unele dintre cele mai comune tipuri de cabluri sunt:

•  Cablu accelerație: este cablul care permite reglarea vitezei motorului, prin acționarea unei manete sau a unui pedala. Cablul accelerație este conectat la carburator sau la sistemul de injecție al motorului, și poate fi universal sau specific pentru anumite modele de motoutilaje sau mașini de grădină.

•  Cablu acționare roți: este cablul care permite propulsarea roților motoutilajului sau mașinii de grădină, prin acționarea unei manete sau a unui buton. Cablul acționare roți este conectat la reductorul sau la cutia de viteze a echipamentului, și poate fi diferit în funcție de numărul de trepte sau de tipul de tracțiune (față, spate sau integrală).

•  Cablu motor stop: este cablul care permite oprirea motorului motoutilajului sau mașinii de grădină, prin acționarea unei manete sau a unui întrerupător. Cablu motor stop este conectat la bobina de aprindere sau la sistemul electric al motorului, și poate fi universal sau specific pentru anumite modele de echipamente.

•  Cablu acționare cuțite: este cablul care permite pornirea sau oprirea cuțitelor motoutilajului sau mașinii de grădină, prin acționarea unei manete sau a unui buton. Cablu acționare cuțite este conectat la ambreiajul sau la mecanismul de antrenare al cuțitelor, și poate fi diferit în funcție de numărul sau de forma cuțitelor (rotative, oscilante, fixe sau mobile).

•  Cablu ambreiaj: este cablul care permite cuplarea sau decuplarea motorului de transmisia motoutilajului sau mașinii de grădină, prin acționarea unei manete sau a unui pedala. Cablu ambreiaj este conectat la ambreiajul sau la mecanismul de cuplare al echipamentului, și poate fi diferit în funcție de tipul de ambreiaj (manual, automat, hidraulic sau electromagnetic).

•  Cablu frână: este cablul care permite frânarea roților motoutilajului sau mașinii de grădină, prin acționarea unei manete sau a unui pedala. Cablu frână este conectat la frâna sau la mecanismul de frânare al echipamentului, și poate fi diferit în funcție de tipul de frână (disc, tambur, hidraulică sau mecanică).

Toate aceste tipuri de cabluri sunt disponibile pe site-ul Tehnic-mag unde veți găsi și alte piese pentru motoutilaje și mașini de grădină. Cablurile sunt fabricate din materiale rezistente și de calitate, compatibile cu diferite mărci și modele de echipamente, cum ar fi Ruris, Husqvarna, Nac, Victus, Castorama, Mcallister, Green Hortmasz și altele.

Pentru a comanda cablurile dorite, puteți accesa categoria de produse Cablu motoutilaje, mașini de grădină, mașină de tuns iarbă, tractoraș de iarbă și puteți alege din gama variată de produse.

Livrarea se face rapid și în condiții de siguranță, iar prețurile sunt avantajoase. Nu ezitați să contactați echipa Tehnic-mag pentru orice întrebare sau nelămurire legată de cablurile pentru motoutilaje și mașini de grădină.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator