Kertikép gumi külsők, belsők


A kertgép gumik külsők és belsőkből állnak. A külső a gumiabroncs látható része, amely a járdán fut. A belső a gumiabroncs belsejében található, és a levegőt tartja bent. A kertgép gumik különböző méretekben, stílusokban és anyagokban kaphatók.

Kertigép gumik külsői

  • Méret: A kertgép gumik külsői különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző kertgépek igényeinek. A méret általában a gumiabroncs átmérőjét jelzi hüvelykben. Például egy 16x6.5-8 méretű külső gumi 16 hüvelyk átmérőjű, 6,5 hüvelyk széles és 8 hüvelyk felni mérettel rendelkezik. [Image of Kertigép gumik külsői]
  • Stílusok: A kertgép gumik külsői különböző stílusokban kaphatók, beleértve a sima, gumis és lánctalpas felületeket. A sima felületű gumik a legáltalánosabbak, és jó tapadást biztosítanak a legtöbb felületen. A gumis felületű gumik jobb tapadást biztosítanak az alacsony tapadású felületeken, például a nedves fűben vagy a sárban. A lánctalpas felületű gumik a legjobb tapadást biztosítják a nehéz terepen, például a sziklákon vagy a füvön.
  • Anyagok: A kertgép gumik külsői különböző anyagokból készülnek, beleértve a gumit, a műanyagot és a gumi-műanyag kompozitot. A gumi a legáltalánosabb anyag, és jó tapadást és tartósságot biztosít. A műanyag súlycsökkentésre és kopásállóságra használható. A gumi-műanyag kompozit a legjobb tapadást és tartósságot biztosítja.

Kertigép gumik belsői

  • Méret: A kertgép gumik belsői különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző kertgépek igényeinek. A méret általában a belső átmérőjét jelzi hüvelykben. Például egy 16x6.5-8 méretű belső gumi 16 hüvelyk átmérőjű és 6,5 hüvelyk széles. [Image of Kertigép gumik belsői]
  • Anyagok: A kertgép gumik belsői általában gumírozott szövetből készülnek. A gumírozás biztosítja a rugalmasságot és a tartósságot. A szövet biztosítja a megerősítést és a stabilitást.

Kertigép gumik cseréje

A kertgép gumik cseréje akkor szükséges, ha a gumik elhasználódtak, sérültek vagy nem megfelelően tapadnak. A gumik elhasználódásának jelei közé tartozik a mély barázdák kialakulása, a kopás és a repedések. A sérült gumik jelei közé tartozik a lyukak, a szakadások és az elszíneződés. A nem megfelelően tapadó gumik jelei közé tartozik a csúszás és a kontroll elvesztése.

A kertgép gumik cseréje általában egyszerű feladat, amelyet otthon is elvégezhet. Azonban fontos, hogy a megfelelő méretű és stílusú gumikat válassza ki a kertgépéhez.

Last reviews

By Strigel N. (Fegyvernek, Hungary) on 02 Nov 2023 :

(5/5) 
Product rated : Zongshen XP620 17,6 LE fűnyíró traktor motor A motor sértetlenul megérkezett , tökéletesen üzemel . Köszönöm !
Product added to wishlist
Product added to compare.