Motorkerékpár, robogó tartozékok


Különböző motorkerékpár- és robogótartozékok

Egy motorkerékpár vagy robogó nem csupán egy egyszerű közlekedési eszköz. Ez egy életmód, egy szenvedély. És ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse ezt a szenvedélyt, olyan kiegészítőkre van szüksége, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik az életét.

A Tehnic-mag webáruházban széles választékban talál különböző motorkerékpár- és robogótartozékokat, a legegyszerűbbektől a legkifinomultabbakig. Tartalmazunk telefontartókat, rendszámtáblatartókat, pumpákat, LED-lámpákat és még sok mást.

Telefontartók

A telefontartók elengedhetetlen kiegészítők minden motoros vagy robogóvezető számára. Lehetővé teszik, hogy csatlakozzon a zenéhez vagy a GPS-navigációhoz anélkül, hogy levenné a szemét az útról.

A Tehnic-magban telefontartókat talál minden típusú motorkerékpárhoz vagy robogóhoz. Vannak univerzális tartók, bizonyos motorkerékpár- vagy robogómodellekhez készült tartók, valamint olyan tartók, amelyek további funkciókkal rendelkeznek, például vezeték nélküli töltéssel.

Rendszámtáblatartók

A rendszámtáblatartók fontos kiegészítői az Ön biztonságának. Segítenek abban, hogy biztosítsa, hogy motorkerékpárjának vagy robogójának rendszámtáblái láthatóak és olvashatóak legyenek a rendőrség számára.

A Tehnic-magban különböző anyagokból készült rendszámtáblatartókat talál, például fémből, műanyagból vagy alumíniumból. Különböző mintákkal és színekkel rendelkező tartókat is találhat, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik motorkerékpárjához vagy robogójához.

Pumpák

A pumpák elengedhetetlen kiegészítők minden motoros vagy robogóvezető számára. Lehetővé teszik, hogy szükség esetén felfújja a gumiabroncsait.

A Tehnic-magban különböző méretű és típusú pumpákat talál. Vannak kézi pumpák, elektromos pumpák és kompresszoros pumpák.

LED-lámpák

Az LED-lámpák olyan kiegészítők, amelyek javíthatják a láthatóságát éjszaka. Segíthetnek abban, hogy jobban lássa az utat, és láthatóbbá váljon a többi közlekedési résztvevő számára.

A Tehnic-magban különböző méretű és típusú LED-lámpákat talál. Vannak egylencsés LED-lámpák, kétlencsés LED-lámpák és nagy bevilágítású LED-lámpák.

Ezek csak néhány azok közül a motorkerékpár- és robogótartozékok közül, amelyeket a Tehnic-magban találhat. Válassza ki az Ön számára szükséges kiegészítőket, hogy teljes mértékben élvezhesse utazását.

Product added to wishlist
Product added to compare.