Alkatrészek

Gyors futár kiszállítás

ingyenes szállítás 50.000 HUF feletti rendelés esetén

Garantált visszaküldés

Bármilyen nem megfelelő termék visszaküldését elfogadjuk

Szakmai tanácsadás

Szakembereink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában

Alkatrészek

elektromos szerszámok, láncfűrészek, villák, láncfűrészek, porlasztók, áramfejlesztők, fűnyíró traktorok, fűnyírók, motorkerékpárok, robogók, ATV-k, kerékpárok

Alkatrészek, gépek és szerszámok az Ön háztartásához

A Tehnic-Mag-ot több mint tíz éve alapítottuk, mert olyanok vagyunk, mint Ön: háziasszonyok, akik szívesen megjavítanák, és nem dobják el megbízható motorjainkat, ügyesek és átgondoltak, de egyben kalandra is hajlamosak, szenvedélyesek a robogók és ATV-k iránt.

Mert tudjuk, milyen fontos a gyors szállítás, amikor a munka áll, az idők során jelentős raktárkészletet építettünk fel változatos és átfogó pótalkatrészekből, de gépjárművekből és szerszámokból is. Egyetlen raktárból, gyorsan, a legbiztonságosabb futárszolgálaton keresztül szállítjuk ki azokat, amelyek ügyfeleink ajtajához jutnak, bárhol is legyenek. Természetesen vannak speciális alkatrészrendelések is, amelyeket az európai és globális beszállítókkal való kapcsolatainknak köszönhetően a lehető legrövidebb időn belül tiszteletben tartunk, a legjobb árakat és a legrövidebb szállítási határidőt kínálva Önnek.

Otthonának műszaki boltja

Termékeinkhez mindig garanciális és megfelelőségi tanúsítványt mellékelünk, a törvény értelmében visszaküldhetők, függetlenül az Ön által preferált márkától, illetve attól, hogy eredeti vagy kompatibilis alkatrészeket választ. Büszkék vagyunk arra, hogy tudjuk, mit adunk el, és értékeljük ügyfeleink idejét és pénzét.

A fizetés egyszerűen, többféle módon történik, függetlenül attól, hogy természetes vagy jogi személyről van szó, ellenérték fizetése kártyával, banki átutalással vagy készpénzzel, kézbesítéskor.

Last reviews

By Strigel N. (Fegyvernek, Hungary) on 02 Nov 2023 :
(5/5) 
Product rated : Zongshen XP620 17,6 LE fűnyíró traktor motor A motor sértetlenul megérkezett , tökéletesen üzemel . Köszönöm !
Product added to wishlist
Product added to compare.