380052

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Very Well Chrome 400ml VW0020

22,00 lei TVA inclus

Spray foarte lucios care conferă suprafețelor netede un aspect similar cromării sau efect auriu. Gamă largă de aplicații dar rezistență scăzută la intemperii sau frecare. Nu conține plumb și cadium, fără CFC. Pentru obținerea unui luciu foarte asemănător cu cel al aurului, cuprului sau cromului. Indicat pentru toate suprafețele netede precum metalele, lemnul, sticla și masele plastice.
Culori disponibile: crom; auriu.

    Caracteristici:
  • Grad de luciu ridicat;
  • Uscare rapidă;
  • Acoperire mare;
  • Efecte similare cromului, aurului sau cuprului;
  • Rezistență scazută la intemperii sau frecare;
  • Acoperire 200ml acoperă aprox. 0,9 – 1,0m2.
Ambalare:400ml
Buc/bax:6

Citiți cu atenție instrucțiunile de pe recipient înainte de utilizare. Îndepărtați rugina și degresați suprafața care urmează a fi vopsită. Suprafața trebuie să fie curată și uscată. dacă este absorbantă aplicați un grund universal. Agitați doza 2 minute înainte de utilizare. Pulverizați câteva straturi subțiri la interval de 2 min de la o distanță de 25 cm și lăsați să se usuce. Din motive tehnice nu este posibil păstrarea luciului puternic pentru o perioadă lungă de timp. Nu se poate aplica lac dar strălucirea poate fi redată prin revopsire.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Very Well Chrome 400ml VW0020

Very Well Chrome 400ml VW0020

Spray foarte lucios care conferă suprafețelor netede un aspect similar cromării sau efect auriu. Gamă largă de aplicații dar rezistență scăzută la intemperii sau frecare.

20 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători