380051

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Very Well efect spray Gold 400ml

22,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Spray foarte lucios care conferă suprafețelor netede un aspect similar cromării sau efect auriu. Gamă largă de aplicații dar rezistență scăzută la intemperii sau frecare. Nu conține plumb și cadium, fără CFC. Pentru obținerea unui luciu foarte asemănător cu cel al aurului, cuprului sau cromului. Indicat pentru toate suprafețele netede precum metalele, lemnul, sticla și masele plastice.
Culori disponibile: crom; auriu.

    Caracteristici:
  • Grad de luciu ridicat;
  • Uscare rapidă;
  • Acoperire mare;
  • Efecte similare cromului, aurului sau cuprului;
  • Rezistență scazută la intemperii sau frecare;
  • Acoperire 200ml acoperă aprox. 0,9 – 1,0m2.

Ambalare:400ml
Buc/bax:6

Citiți cu atenție instrucțiunile de pe recipient înainte de utilizare. Îndepărtați rugina și degresați suprafața care urmează a fi vopsită. Suprafața trebuie să fie curată și uscată. dacă este absorbantă aplicați un grund universal. Agitați doza 2 minute înainte de utilizare. Pulverizați câteva straturi subțiri la interval de 2 min de la o distanță de 25 cm și lăsați să se usuce. Din motive tehnice nu este posibil păstrarea luciului puternic pentru o perioadă lungă de timp. Nu se poate aplica lac dar strălucirea poate fi redată prin revopsire.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Very Well efect spray Gold 400ml

Very Well efect spray Gold 400ml

Spray foarte lucios care conferă suprafețelor netede un aspect similar cromării sau efect auriu. Gamă largă de aplicații dar rezistență scăzută la intemperii sau frecare.

20 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne