rev22015

Produs nou

Plug reversibil

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm.

Informăm clienții noștri că în perioada 9 - 24 august (inclusiv) suntem in concediu. Va asteptam cu comenzi incepand din data de 24 august 2018.

Va multumim pentru intelegere!

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Plugul reversibil Ruris prezintă avantajul că întoarcerile la capătul rândului se fac lângă aceeaşi brazdă, lucru care oferă confort utilizatorului şi scăderea consumului de carburant cu 20% la 1 hectar. 
Setarea unghilui de atac pentru răsturnarea brazdei se face cu ajutorul selectorului montat pe cadrul plugului, prin comutarea cu uşurinţă a acestuia. 
Acest tip de Plug se utilizează pe toată gama de motosape şi motosăpătoare Ruris 701KS, 740K, 751KS, 730K, 751KS, 1001KSD.

  • Plug reversibil2 trupiţe
  • Adaptor plugOpţional
  • Greutate17 kg

Recenzii

30 alte produse din aceeași categorie:

Menu

  • Service Clienti

Producători

Urmariti-ne