008782

Livrare rapida!

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

ANTI FOG – AGENT ANTI-ABURIRE PT. GEAMURI

10,50 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Anti Fog  este un produs inovativ bazat pe nano-tehnologie. Creează un strat invizibil pe parbriz, care împiedică condensarea vaporilor de apă pe suprafaţa acestuia. contribuind la o vizibilitate excelentă timp îndelungatModul de utilizare:


- Curăţaţi şi degresaţi suprafaţa de protejat.


- Pulverizaţi o cantitate mică din produs pe suprafaţa parbrizului.


- Ştergeţi suprafaţa tratată cu un prosop de hârtie


Atenţionări: Lichid şi vapori inflamabili. Iritant pt. ochi. În caz de nevoie consultaţi medicul, prezentându-i ambalajul sau această etichetă. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare spălaţi-vă pe mâini. Evitaţi fumatul.


Ţineţi flaconul bine închis. În caz de pătrundere în ochi, clătiţi abundent cu apă. În cazul în care purtaţi lentile de contact, îndepărtaţi lentilele şi clătiţi abundent.


Conţinut: 300 ml


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

ANTI FOG – AGENT ANTI-ABURIRE PT. GEAMURI

ANTI FOG – AGENT ANTI-ABURIRE PT. GEAMURI

Anti Fog  este un produs inovativ bazat pe nano-tehnologie.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne