007013

Acest produs nu mai este in stoc

Produs nou

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA TAPISERIEI DIN PIELE

9,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Leather Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din piele al maşinii. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă eficient şi previne îmbătrânirea pielii, hidratează, şi lasă în urmă o aromă foarte agreabilă.


Modul de utilizare: deschideţi pachetul şi extrageţi o batistă. Ştergeţi suprafeţele de piele, până la atingerea stării uscate.


Atenţie: Folosiţi batista numai în scopul pt. care este destinat. Nu inhalaţi vaporii emanaţi. În caz de inhalare sau înghiţire consultaţi de urgenţă medicul. Feriţi produsul de la temperaturi înalte, sau foc deschis. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare spălaţi-vă pe mâini. După fiecare utilizare reînchideţi cu grijă pachetul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Nu utilizaţi batista pt. curăţarea volanului sau al levierului schimbătorului de viteză.


Conţinut: 30 bucăţi


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA TAPISERIEI DIN PIELE

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA TAPISERIEI DIN PIELE

Leather Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din piele al maşinii.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne