007006

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA PARBRIZULUI

9,00 lei TVA inclus

Glass Clean este un produs destinat întreţinerii părţii  interioare al parbrizului sau a altor suprafeţe din sticlă, sau a oglinzilor. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă eficient impurităţile şi depunerile de nicotină de pe suprafeţele de sticlă, oferă o vizibilitate perfectă, lăsând în urmă o aromă foarte plăcută.


Modul de utilizare: deschideţi pachetul şi extrageţi o batistă. Ştergeţi suprafeţele de sticlă, până la atingerea stării de curăţenie dorite. După prima ştergere, ştergeţi suprafaţa şi cu o cârpă moale.


Atenţie: Folosiţi batista numai în scopul pt. care este destinat. Nu inhalaţi vaporii emanaţi. În caz de inhalare sau înghiţire consultaţi de urgenţă medicul. Feriţi produsul de la temperaturi înalte, sau foc deschis. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare spălaţi-vă pe mâini.


După fiecare utilizare reînchideţi cu grijă pachetul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Conţinut: 30 bucăţi


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA PARBRIZULUI

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA PARBRIZULUI

Glass Clean este un produs destinat întreţinerii părţii  interioare al parbrizului sau a altor suprafeţe din sticlă, sau a oglinzilor.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne