006993

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA MÂINILOR

9,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Hands Cleaning  este un produs destinat îndepărtării grăsimilor de pe mâini, protejând pielea de acţiunea factorilor dăunători. Îndepărtează eficient impurităţile uleioase. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă, hidratează şi lasă în urmă o  aromă foarte plăcută.


Modul de utilizare: deschideţi pachetul şi extrageţi o batistă.


Atenţie: Folosiţi batista numai în scopul pt. care este destinat. Nu inhalaţi vaporii emanaţi. În caz de inhalare sau înghiţire consultaţi de urgenţă medicul. Feriţi produsul de la temperaturi înalte, sau foc deschis. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare reînchideţi cu grijă pachetul.


Conţinut: 30 bucăţi


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA MÂINILOR

BATISTĂ UMEDĂ PT. CURĂŢAREA MÂINILOR

Hands Cleaning  este un produs destinat îndepărtării grăsimilor de pe mâini, protejând pielea de acţiunea factorilor dăunători.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne