006955

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Batistă umedă pt. curățarea bordului – „Lemon” 30 buc

9,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Cockpit Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din material plastic al bordului. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă şi previne îmbătrânirea materialului, protejează împotriva radiaţiilor UV dăunătoare, previne depunerile de praf, lăsând în urmă o aromă foarte plăcută de lămâie.


Modul de utilizare: deschideţi pachetul şi extrageţi o batistă. Ştergeţi suprafeţele de plastic, până la atingerea stării uscate.


Atenţie: Folosiţi batista numai în scopul pt. care este destinat. Nu inhalaţi vaporii emanaţi. În caz de inhalare sau înghiţire consultaţi de urgenţă medicul. Feriţi produsul de la temperaturi înalte, sau foc deschis. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare spălaţi-vă pe mâini. După fiecare utilizare reînchideţi cu grijă pachetul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Nu utilizaţi batista pt. curăţarea volanului sau al levierului schimbătorului de viteză.


Compoziţie: mai puţin de 5% tenzide anionice și ne-anionice, terpenă citrus dulcis.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Batistă umedă pt. curățarea bordului – „Lemon” 30 buc

Batistă umedă pt. curățarea bordului – „Lemon” 30 buc

Cockpit Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din material plastic al bordului. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă şi previne îmbătrânirea materialului

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne