006511

Acest produs nu mai este in stoc

Produs nou

ŞAMPON CONCENTRAT WASH & WAX 1l

10,50 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Produsul reprezintă o nouă generaţie de şampoane cu ceruire. Are efect de curăţire extrem de eficient, spuma creată îndepărtează cu uşurinţă murdăria intensă, petele uleioase, insectele, răşinile şi orice altă murdărie greu de îndepărtat. Conţine o componentă de accelerare a uscării, precum şi o ceară care oferă un lustru care împiedică formarea stropilor remanenţi. După uscare nu lasă urme sau dâre.


Modul de folosire: Dizolvaţi 25 ml de şampon în 5 l de apă. Aplicaţi amestecul cu un burete pe suprafaţa vehiculului, după care clătiţi cu apă curată. Colectaţi apa rămasă în exces cu o piele de căprioară.


Atenţionări: R36/38 - Iritant pt. piele şi ochi. S2 – Feriţi produsul de accesul copiilor, S24/25 Evitaţi contactul cu pielea sau cu ochii, S46 – În caz de ingerare apelaţi deîndată la medic, prezentându-i ambalajul sau eticheta.


Compoziţie: mai puţin de 5% tenzide anionice și ne-anionice, terpenă citrus dulcis.


Conţinut: 1 litru


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

ŞAMPON CONCENTRAT WASH & WAX 1l

ŞAMPON CONCENTRAT WASH & WAX 1l

Produsul reprezintă o nouă generaţie de şampoane cu ceruire. Are efect de curăţire extrem de eficient, spuma creată îndepărtează cu uşurinţă murdăria intensă.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne