006498

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Rim Cleaner 500 ml – agent pt. curăţarea genţilor de roţi

12,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Agent de curăţire alcalină rapidă a genţilor. Este ideal şi pentru îndepărtarea depunerilor de pe etrierele de frână. Se poate folosi pt. orice tip de genţi, fie aluminiu, aliaje, oţel, etc. precum şi pt. ornamentele de genţi.


Modul de utilizare: pulverizaţi produsul pe geantă şi aşteptaţi cca. 2 minute. În cazul depunerilor vechi şi masive folosiţi o perie cu păr aspru. După tratarea cu agentul clătiţi abundent cu apă curată sub presiune.


ATENŢIE: nu lăsaţi produsul să se usuce pe genţi, fiindcă poate provoca decolorarea acestora.


Atenţionări: R36/38 - Iritant pt. piele şi ochi. S2 – Feriţi produsul de accesul copiilor, S24/25 Evitaţi contactul cu pielea sau cu ochii, S46 – În caz de ingerare apelaţi deîndată la medic, prezentându-i ambalajul sau eticheta.


Cel puţin  5% (dar max. 15%) fosfaţi de tenzide anionice și ne-anionice, tetrapirofosfat de amoniu, metilcloro-izotiazolină


Conţinut: 500 ml


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Rim Cleaner 500 ml – agent pt. curăţarea genţilor de roţi

Rim Cleaner 500 ml – agent pt. curăţarea genţilor de roţi

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne