006405

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Cockpit Cleaner Vanilla 500 ml – Agent de curăţare al bordului – aromă vanilie

22,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Cockpit Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din material plastic al bordului. Produsul oferă 3 funcţii foarte eficiente: curăţă şi previne îmbătrânirea materialului, protejează împotriva radiaţiilor UV dăunătoare, previne depunerile de praf, lăsând în urmă o aromă foarte plăcută de lămâie.


Modul de utilizare: Pulverizaţi o cantitate mică de produs pe suprafaţa de curăţat, după care ştergeţi suprafeţele cu o cârpă moale, până la atingerea stării uscate.


Atenţie: produsul numai în scopul pt. care este destinat. Nu inhalaţi vaporii emanaţi. În caz de inhalare sau înghiţire consultaţi de urgenţă medicul. Feriţi produsul de la temperaturi înalte, sau foc deschis. Evitaţi contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folosiţi produsul în combinaţie cu alţi agenţi de curăţire sau întreţinere. În cazul hipersensibilităţii pielii, folosiţi mănuşi de protecţie. După fiecare utilizare spălaţi-vă pe mâini. După fiecare utilizare reînchideţi cu grijă pachetul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Compoziţie: mai puţin de 5% tenzide anionice și ne-anionice, aromă benzoat benzil


Conţinut: 500 ml


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Cockpit Cleaner Vanilla 500 ml – Agent de curăţare al bordului – aromă vanilie

Cockpit Cleaner Vanilla 500 ml – Agent de curăţare al bordului – aromă vanilie

Cockpit Clean este un produs destinat întreţinerii părţilor din material plastic al bordului.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne