005903

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Cockpit Spray – Agent de întreţinere al bordului – aromă lămâie - Lucios

22,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Este un produs antistatic pt. curăţirea şi conservarea obiectelor din plastic, cauciuc, bord vehicule sau chiar mobilier. Formula bazată pe particulele nano-argint pătrunde în interiorul structurii materialelor, încetinind procesul de îmbătrânire ale materialelor plastice, protejând totodată de efectele negative ale radiaţiilor UV. Împrospătează suprafeţele lăsând în urmă o aromă deosebit de agreabilă.


Modul de utilizare: 1. Agitaţi energic înainte de utilizare. 2. Pulverizaţi produsul pe suprafaţa de tratat de la cca. 20 cm distanţă. 3. Ştergeţi suprafaţa cu o cârpă moale.


Nu aplicaţi produsul pe volan, pe pedale, sau pe parbriz.


Atenţionări: Recipient sub presiune. Feriţi de căldura de peste 50° C. Nu înţepaţi şi nu incineraţi recipientul nici în starea golită. Nu pulverizaţi produsul pe flacără deschisă sau pe suprafeţe încinse. Nu depozitaţi produsul în spaţii cu surse de căldură intensă, sau cu foc deschis.. Evitaţi fumatul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Iritant pt. piele. este nociv în caz de inhalare. Este toxic pt. ape vii. Acţiunea repetată şi de durată asupra pielii poate provoca uscarea şi crăparea epidermei. Vaporii pot provoca ameţeală şi/sau somnolenţă. Produsul va fi utilizat numai în spaţii bine ventilate.


Conţinut: 750 ml


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Cockpit Spray – Agent de întreţinere al bordului – aromă lămâie - Lucios

Cockpit Spray – Agent de întreţinere al bordului – aromă lămâie - Lucios

Este un produs antistatic pt. curăţirea şi conservarea obiectelor din plastic, cauciuc, bord vehicule sau chiar mobilier.

16 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne