002544

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Cockpit Spray 750 ml – Agent de întreţinere al bordului – aromă vanilie - Mat

Este un produs antistatic pt. curăţirea şi conservarea obiectelor din plastic, cauciuc, bord vehicule sau chiar mobilier. 

22,00 lei TVA inclus

Adăugaţi la lista dorinţelor

Evaluări și recenzii ale clienților

Nimeni nu a postat încă o recenzie
în această limbă.

Evaluați / scrieți un comentariu

Este un produs antistatic pt. curăţirea şi conservarea obiectelor din plastic, cauciuc, bord vehicule sau chiar mobilier. Formula bazată pe particulele nano-argint pătrunde în interiorul structurii materialelor, încetinind procesul de îmbătrânire ale materialelor plastice, protejând totodată de efectele negative ale radiaţiilor UV. Împrospătează suprafeţele lăsând în urmă o aromă deosebit de agreabilă.


Modul de utilizare: 1. Agitaţi energic înainte de utilizare. 2. Pulverizaţi produsul pe suprafaţa de tratat de la cca. 20 cm distanţă. 3. Ştergeţi suprafaţa cu o cârpă moale.


Nu aplicaţi produsul pe volan, pe pedale, sau pe parbriz.


Atenţionări: Recipient sub presiune. Feriţi de căldura de peste 50° C. Nu înţepaţi şi nu incineraţi recipientul nici în starea golită. Nu pulverizaţi produsul pe flacără deschisă sau pe suprafeţe încinse. Nu depozitaţi produsul în spaţii cu surse de căldură intensă, sau cu foc deschis.. Evitaţi fumatul. Feriţi produsul de accesul copiilor.


Iritant pt. piele. este nociv în caz de inhalare. Este toxic pt. ape vii. Acţiunea repetată şi de durată asupra pielii poate provoca uscarea şi crăparea epidermei. Vaporii pot provoca ameţeală şi/sau somnolenţă. Produsul va fi utilizat numai în spaţii bine ventilate.


Conţinut: 750 ml


Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj

  • Recenzii (0)
  • 16 alte produse din aceeași categorie:

    Menu

    Oferte speciale

    Producători

    Urmariti-ne