Kertigép karburátor és kapcsolódó alkatrészek


Kertigép karburátor és kapcsolódó alkatrészek: a legjobb megoldás a kerti gépek számára. A karburátorok és a kapcsolódó alkatrészek kiváló minőségűek, és könnyen használhatók. A karburátorok segítségével a kerti gépek hatékonyan és biztonságosan működnek. A kapcsolódó alkatrészek pedig megbízhatóságot és tartósságot biztosítanak.

A kertgép karburátora egy olyan eszköz, amely a levegőt és az üzemanyagot keveri össze, hogy a motor megfelelően működhessen. A karburátor általában a motor közelében található, és egy csövön keresztül van csatlakoztatva a levegőszűrőhöz és az üzemanyagtankhoz.

A kertgép karburátorának két fő része van:

  • A fúvóka: Ez a rész szabályozza az üzemanyag mennyiségét, amely a karburátorba kerül.
  • A levegőszűrő: Ez a rész megakadályozza, hogy a szennyeződések bekerüljenek a karburátorba.

A kertgép karburátorjának kapcsolódó alkatrészei közé tartozik:

  • A gázkar: Ez a rész szabályozza a motor fordulatszámát. [Image of Kertigép karburátor gázkar
  • A gyorsítótekercs: Ez a rész segít a motornak gyorsan felpörögni.
  • A fojtószelep: Ez a rész szabályozza a levegő mennyiségét, amely a karburátorba kerül

A kertgép karburátorának meghibásodása a motor nem megfelelő működését okozhatja. A karburátor meghibásodásának jelei közé tartozik a motor leállása, a motor indításakor nehézkes, vagy a motor egyenetlen járása.

A kertgép karburátorának cseréje általában egyszerű feladat, amelyet otthon is elvégezhet. Azonban fontos, hogy a megfelelő méretű és típusú karburátort válassza ki a kertgépéhez.

Last reviews

By Strigel N. (Fegyvernek, Hungary) on 02 Nov 2023 :

(5/5) 
Product rated : Zongshen XP620 17,6 LE fűnyíró traktor motor A motor sértetlenul megérkezett , tökéletesen üzemel . Köszönöm !
Product added to wishlist
Product added to compare.