Kertigép gyujtás alkatrészek


A kertigép gyújtás alkatrészek olyan termékek, amelyek lehetővé teszik a kertigépek, mint a fűnyírók, a fűnyíró traktorok, a funyirok és mások motorjának megfelelő gyújtását. Ezek az alkatrészek fontosak a kertigépek hatékony és biztonságos működéséhez, mivel létrehozzák a szükséges szikrát a levegő-üzemanyag keverék gyulladásához a égéstérben. A gyújtás alkatrészek kopásnak és károsodásnak vannak kitéve, ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és cseréljük őket.

A kertigép gyújtás alkatrészek közé tartoznak a gyújtótekercsek és a gyújtógyertyák, amelyek különböző típusúak lehetnek, attól függően, hogy milyen gyújtási rendszerrel és milyen típusú kertigéppel vagy kisgéppel vannak összhangban. Néhány példa a gyújtótekercsekre és a gyújtógyertyákra:

•  Gyújtótekercs: egy alkatrész, amely nagyfeszültségű elektromos áramot alakít ki a gyújtógyertyák táplálásához. A gyújtótekercs egy elsődleges és egy másodlagos tekercsből áll, amelyek egy vas vagy laminált mag körül vannak tekerve. A gyújtótekercs lehet egyszerű vagy dupla, attól függően, hogy hány gyújtógyertyát lát el árammal. A gyújtótekercs használatos a belső égésű motorral rendelkező kertigépeknél és kisgépeknél, mint például a motocultoare, a motocoase, a hómarók, a benzinmotoros fűnyírók vagy a fűnyíró traktorok

•  Gyújtógyertya: egy alkatrész, amely szikrát hoz létre a gyújtótekercs által szolgáltatott nagyfeszültségű áramból, és ezzel meggyújtja a levegő-üzemanyag keveréket a égéstérben. A gyújtógyertya egy központi és egy oldalsó elektródból áll, amelyek elektromosan szigeteltek egy kerámia testtel. A gyújtógyertya a hengerfejbe van csavarozva, és egy menettel rendelkezik, amely illeszkedik a gyújtófurat menetéhez. A gyújtógyertya különböző méretű, alakú és anyagú lehet, attól függően, hogy milyen típusú motorhoz és üzemanyaghoz van szánva. A gyújtógyertya használatos a belső égésű motorral rendelkező kertigépeknél és kisgépeknél, mint például a motocultoare, a motocoase, a hómarók, a benzinmotoros fűnyírók vagy a fűnyíró traktorok

A Tehnic-mag webáruházban megtalálhatja a kertigép gyújtás alkatrészek széles választékát, amelyek kiváló minőségűek és megbízhatóak. A gyújtás alkatrészek kompatibilisek különböző márkájú és modellű kertigépekkel és kisgépekkel, mint például Ruris, Husqvarna, Nac, Victus, Castorama, Mcallister, Green Hortmasz és mások.

A gyújtás alkatrészek rendeléséhez egyszerűen válassza ki a kívánt terméket a weboldalon, és adja le a rendelését. A szállítás gyors és biztonságos, az árak pedig kedvezőek. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a kertigép gyújtás alkatrészekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Product added to wishlist
Product added to compare.