Fűnyíró traktor gyújtótekercs, gyújtógyertya


Fűnyíró traktor gyújtótekercsek és gyújtógyertyák

A fűnyíró traktorok gyújtórendszere elengedhetetlen a motor megfelelő működéséhez. A gyújtótekercs és a gyújtógyertya együttesen biztosítják a szükséges szikrát az üzemanyag-levegő keverék meggyújtásához.

A Tehnic-mag webshopban széles választékban találhat gyújtótekercseket és gyújtógyertyákat fűnyíró traktorokhoz. A kínálatunkban megtalálhatóak a következő márkájú motorokhoz:

    Briggs&Stratton
    Zongshen
    Honda
    Loncin

Gyújtótekercsek

A gyújtótekercsek alacsony feszültséget magas feszültséggé alakítanak át, amely szükséges a gyújtógyertya szikrájához. A Tehnic-mag webshopban megtalálható gyújtótekercsek kiváló minőségűek és megbízhatóak.

Gyújtógyertyák

A gyújtógyertyák biztosítják a szükséges szikrát az üzemanyag-levegő keverék meggyújtásához. A Tehnic-mag webshopban megtalálható gyújtógyertyák különböző típusúak és méretek, így biztosan megtalálja a megfelelőt a fűnyíró traktorjához.

Hogyan válasszon gyújtótekercset vagy gyújtógyertyát?

A gyújtótekercs és a gyújtógyertya kiválasztásához ismernie kell a fűnyíró traktorja márkáját, modelljét és motorjának típusát. A Tehnic-mag webshopban megtalálható gyújtótekercsek és gyújtógyertyák részletes leírást tartalmaznak, amelyek segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.

Rendeljen még ma a Tehnic-mag webshopban és biztosítsa a fűnyíró traktorja megfelelő működését!

Product added to wishlist
Product added to compare.