rev22015

Livrare in 2 zile.

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Plug reversibil

849,00 lei

-5%

806,55 lei TVA inclus

Preț redus!

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Plugul reversibil Ruris prezintă avantajul că întoarcerile la capătul rândului se fac lângă aceeaşi brazdă, lucru care oferă confort utilizatorului şi scăderea consumului de carburant cu 20% la 1 hectar. 
Setarea unghilui de atac pentru răsturnarea brazdei se face cu ajutorul selectorului montat pe cadrul plugului, prin comutarea cu uşurinţă a acestuia. 
Acest tip de Plug se utilizează pe toată gama de motosape şi motosăpătoare Ruris 701KS, 740K, 751KS, 730K, 751KS, 1001KSD.

  • Plug reversibil2 trupiţe
  • Adaptor plugOpţional
  • Greutate17 kg

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Plug reversibil

Plug reversibil

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm.

30 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne