Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega
  Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega
  Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega
  Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega

  Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega

  14-99049
  79,00 lei
  Cu TVA Livrare 1-2 zile !
  Disponibil in stoc !

  Cutit 53cm masina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega. A.525, B.14, C.13,7x13,7/ 17,6x 13.7 , D.60 Cod original 50G651BBB0000

  redeem
  Cumpărând acest produs puteți colecta până la 7 puncte de fidelitate . Coșul tău va conține total 7 puncte care pote fi transformate într-un voucher de 3,50 lei .


   Evaluările și recenziile clienților
  Nimeni nu a postat încă o recenzie
  în această limbă

  Descriere

  Cutit 53cm pentru mașină de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann, Vega - Calitate premium la preț accesibil!

  Descriere:

  Acest cuțit de 53 cm este piesa de schimb perfectă pentru a vă menține mașina de tuns iarba Hecht, Avenberg, Fieldmann sau Vega (modelele A.525, B.14, C.13,7x13,7/ 17,6x 13.7, D.60) funcționând la performanțe optime. Fabricat din oțel de înaltă calitate, este conceput pentru a rezista la uzură intensă și pentru a oferi o tăiere precisă și curată de fiecare dată. Cuțitul are dimensiuni specifice (A, B, C, D) și este compatibil cu modelele de mașini de tuns iarba enumerate mai sus.

  Caracteristici:

  Lungime: 53 cm

  Material: Oțel de înaltă calitate

  Compatibilitate: Modele de mașini de tuns iarba: Hecht (A.525), Avenberg (B.14), Fieldmann (C.13,7x13,7/ 17,6x 13.7), Vega (D.60)

  Avantaje:

  Tăiere precisă și curată

  Rezistență la uzură

  Durată de viață lungă

  Compatibilitate perfectă

  Îmbunătățește aspectul gazonului dumneavoastră

  Asigură o tăiere uniformă și sănătoasă a ierbii

  Compatibilitate:

  Asigurați-vă că verificați lungimea (A) și diametrul găurilor (B, C) ale cuțitului dumneavoastră actual, precum și distanța dintre găurile laterale (D), pentru a vă asigura că acest cuțit este compatibil.

  Cod original: 50G651BBB0000

  Produs Aftermarket:

  Acest cuțit este un produs aftermarket de înaltă calitate, fabricat conform specificațiilor OEM. Oferă performanță și durabilitate similare cu piesele originale, la un preț mai accesibil.

  Recomandări:

  Pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră de tuns iarba funcționează la performanțe optime, este important să verificați și să înlocuiți cuțitul în mod regulat. Un cuțit tocit sau deteriorat poate afecta calitatea tăierii și poate pune presiune suplimentară pe motor. De asemenea, este important să curățați și să ascuțiți cuțitul în mod regulat pentru a menține performanța sa optimă.

  Comandați astăzi acest cuțit de 53 cm pentru mașina dumneavoastră de tuns iarba și bucurați-vă de un gazon impecabil de fiecare dată!

  Detalii produs

  Lungime
  50cm - 55cm

  Mentiuni

  Produsele comercializate pe site-ul nostru nu sunt originale, ci compatibile sau aftermarket. Exceptii fac produsele ce au mentionat in cadrul titlului, cuvantul “original(a)”.

   Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie !

  Produs adaugat la favorite
  Produs adăgat in comparator