Magazin de piese pentru motoutilaje

Livrare prin curier rapid

transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei

Retur garantat

acceptăm retur pentru orice produs necorespunzător

Consiliere profesională

specialiștii noștri va ajută să alegeți produsele potrivite

Piese de schimb

motoutilaje, motosape, dujbe, motocoase, atomizoare, generatoare de curent, tractorase de tuns iarba, masini de tuns iarba, biciclete cu motor, scutere, ATV-uri, biciclete

Piese, utilaje și scule pentru gospodăria ta

Am înființat Tehnic-Mag acum mai bine de zece ani fiindcă suntem ca tine: gospodari, dornici să reparăm și nu să aruncăm motoutilajele noastre de încredere, pricepuți și chibzuiți, dar și înclinați spre aventură, pasionați de scutere și de ATV-uri. 

Fiindcă știm cât de importantă este rapiditatea de livrare atunci când lucrările stau în loc, am constituit în timp un stoc considerabil dintr-o gamă variată și cuprinzătoare de piese de schimb, dar și de motoutilaje și de scule. Le livrăm dintr-un singur depozit, repede, prin cele mai sigure servicii de curierat, care ajung la ușa clienților noștri oriunde se află aceștia. Există desigur și comenzi de piese mai speciale, pe care le onorăm datorită relațiilor noastre cu furnizorii europeni și mondiali în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă cele mai avantajoase prețuri și timpi de livrare cât mai scurți.

Magazinul tehnic al casei tale

Produsele noastre sunt însoțite mereu de certificat de garanție și certificat de conformitate, sunt returnabile în condițiile legii, indiferent de mărcile preferate sau dacă optați pentru piese originale sau pentru unele compatibile. Ne mândrim cu faptul că știm ceea ce vindem și prețuim timpul și banii clienților noștri. 

Plata se face simplu, prin mijloace variate, indiferent dacă e vorba de persoane fizice sau juridice, de achitarea contravalori prin card, virament bancar sau cash, la livrare.

Product added to compare.
Product added to wishlist