Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80
  Carburator Wacker WM80

  Carburator Wacker WM80

  10-39001
  189,00 lei
  Cu TVA Livrare 1-2 zile !
  Disponibil in stoc !

  Carburator utilaj WACKER WM80, BS500, BS600, BS65. Calitate I

  Comanda acum si vei primi produsul

  intre marți 27 februarie si vineri 1 martie   cu  DPD

  redeem
  Cumpărând acest produs puteți colecta până la 18 puncte de fidelitate . Coșul tău va conține total 18 puncte care pote fi transformate într-un voucher de 9,00 lei .


   Evaluările și recenziile clienților
  Nimeni nu a postat încă o recenzie
  în această limbă

  Descriere

  Carburatorul mai compactor Wacker WM80, BS500, BS600, BS65 este un carburator de schimb pentru compactoarele Wacker WM80, BS500, BS600 și BS65. Este un carburator non-OEM, dar este de înaltă calitate și este compatibil cu aceste modele Wacker.

  Carburatorul este responsabil pentru amestecarea aerului și a combustibilului în raportul corect pentru a crea o amestec combustibil pentru motor. Când motorul este în funcțiune, carburatorul dozează fluxul de aer și combustibil în motor în funcție de poziția clapetei de accelerație. Dacă carburatorul nu funcționează corect, motorul poate să nu pornească, să nu funcționeze bine sau să se oprească complet.

  Dacă întâmpinați probleme cu compactorul dumneavoastră Wacker, cum ar fi dificultatea de pornire, performanță slabă sau oprire, este important să verificați carburatorul. Dacă carburatorul este murdar sau înfundat, poate fi necesar să fie curățat. Dacă carburatorul este deteriorat sau uzat, poate fi necesar să fie înlocuit.

  Carburatorul mai compactor Wacker WM80, BS500, BS600, BS65 este o piesă de schimb relativ ieftină și este ușor de instalat. Dacă nu sunteți confortabil să înlocuiți carburatorul singur, puteți duce compactorul dumneavoastră la un tehnician calificat.

  Iată câteva sfaturi pentru întreținerea carburatorului:

  • Utilizați combustibil curat. Murdăria și resturile din combustibil pot înfunda carburatorul și pot cauza probleme.
  • Scurgeți rezervorul de combustibil la sfârșitul fiecărei zile de utilizare. Acest lucru va ajuta la prevenirea evaporării combustibilului și lăsării de depozite în carburator.
  • Dacă nu veți utiliza compactorul dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp, depozitați-l cu un stabilizator de combustibil în rezervor. Acest lucru va ajuta la prevenirea îngroșării combustibilului și înfundării carburatorului.

  Urmând aceste sfaturi, puteți ajuta la menținerea carburatorului în stare bună și la prelungirea duratei de viață a compactorului dumneavoastră.

  Detalii ale produsului

  Motor
  Wacker WM80
  Brand
  Wacker

  Mentiuni

  Produsele comercializate pe site-ul nostru nu sunt originale, ci compatibile sau aftermarket. Exceptii fac produsele ce au mentionat in cadrul titlului, cuvantul “original(a)”.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie !

  Produs adaugat la favorite
  Produs adăgat in comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
  Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.