sem12015

Livrare in 2 zile.

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Semănătoare TS103

699,00 lei

-5%

664,05 lei TVA inclus

Preț redus!

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii). Semănătoarea dispune de 3 componente importante: sistemul frontal de afânare al solului, pulverizatorul seminţei în sol, talerele îngropătoare pentru seminţe. 
Însămânţarea se produce pas cu pas, pulverizatorul plasând sâmânța către îngropător şi nu către vârf (sistemul de afânare). Astfel acoperirea semințelor de către talere se face în mijlocul solului afânat şi astfel rădăcinile se pot dezvolta usor intr-un sol cu densitate scăzută. Rezultatul fiind o tulpină puternică. 
Reglarea adâncimii se face face din doua puncte, pentru un control exact la adacimii sau al unghiului de însămânţare. Din 5 treceri consecutive se poate însămânţa un hectar. Pentru a creşte randamentul de însămânţare/h, 
Semănătoarea RURIS poate fi adaptată pe un sistem de bride unde se montează 2 sau 4 rânduri de Semănători. Un sistem independent pentru ficare Semănătoare RURIS, permite un reglaj perfect, independent ca distanţă între rânduri, oferă utilitate în toate tipurile de însămânţări, precum şi în spaţii înguste. 
Întreţinerea este uşoară, şi nu necesită o atenţie sporită în timp. Materialele folosite pentru cuva sunt din metal, pentru a putea fi încărcată la capacitate maximă şi uşor de întreţinută în timp.

  • Semanatoare TS1031 rând
  • Capacitate cuvă5 kg
  • Adâncime plantare10 -35 mm
  • Productivitate0,2 – 0,3 ha/h
  • Cantitate însămânțare~ 25 kg/ha
  • TransmisieLanţ
  • Greutate20 kg

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Semănătoare TS103

Semănătoare TS103

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii).

20 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne