sem12015

Livrare in 2 zile.

Produs nou

Atenție: Ultimele produse in stoc!

Semănătoare TS103

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii).

699,00 lei

-5%

664,05 lei TVA inclus

Preț redus!

Adăugaţi la lista dorinţelor

Evaluări și recenzii ale clienților

Nimeni nu a postat încă o recenzie

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii). Semănătoarea dispune de 3 componente importante: sistemul frontal de afânare al solului, pulverizatorul seminţei în sol, talerele îngropătoare pentru seminţe. 
Însămânţarea se produce pas cu pas, pulverizatorul plasând sâmânța către îngropător şi nu către vârf (sistemul de afânare). Astfel acoperirea semințelor de către talere se face în mijlocul solului afânat şi astfel rădăcinile se pot dezvolta usor intr-un sol cu densitate scăzută. Rezultatul fiind o tulpină puternică. 
Reglarea adâncimii se face face din doua puncte, pentru un control exact la adacimii sau al unghiului de însămânţare. Din 5 treceri consecutive se poate însămânţa un hectar. Pentru a creşte randamentul de însămânţare/h, 
Semănătoarea RURIS poate fi adaptată pe un sistem de bride unde se montează 2 sau 4 rânduri de Semănători. Un sistem independent pentru ficare Semănătoare RURIS, permite un reglaj perfect, independent ca distanţă între rânduri, oferă utilitate în toate tipurile de însămânţări, precum şi în spaţii înguste. 
Întreţinerea este uşoară, şi nu necesită o atenţie sporită în timp. Materialele folosite pentru cuva sunt din metal, pentru a putea fi încărcată la capacitate maximă şi uşor de întreţinută în timp.

  • Semanatoare TS1031 rând
  • Capacitate cuvă5 kg
  • Adâncime plantare10 -35 mm
  • Productivitate0,2 – 0,3 ha/h
  • Cantitate însămânțare~ 25 kg/ha
  • TransmisieLanţ
  • Greutate20 kg

Recenzii

20 alte produse din aceeași categorie:

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne