2342190

Produs nou

TH-VC 1930 SA- Aspirator umed uscat

389,00 lei TVA inclus

Informăm clienții noștri că toate comenzile plasate între 11 august și 27 august (inclusiv) vor fi expediate începând cu data de 28 august 2017. 

Pentru orice comandă făcută în acest interval de timp puteți folosi cuponul de reducere VARA2017 care vă va asigura o reducere de 10%!

Rezervorul de inox are o capacitate de 30 de litri care devoreaza atât murdarie cat si lichide, cu un surub de scurgere prevazut pentru eliminarea usoara si curata a lichidului aspirat.

Aspiratorul umed / uscat TH-VC 1930 SA este un ajutor indispensabil care ofera un serviciu bun de curatarea la munca în casa, atelier si garaj.  

Un conector practic de evacuare este de asemenea inclus. Un soclu integrat cu functie automata si întârziata de oprire permite acestui aspirator pentru sa fie folosit ca un sistem de extractie cu vid pentru scule electrice.  Suporturi pentru cablu si accesorii permit ca toate partile sa fie depozitate repede si frumos direct pe aspirator.

Pentru manipulare usoara si mobilitate exista un mâner, doua roti mari si doua roti mici. TH-VC 1930 SA vine cu un furtun de 2,5 m de aspiratie, un tub de aspirare de plastic cu trei piese, o duza de aspirare mare, cu o insertie combinatie de aspirare umeda si uscata a podelelor, si o duza pentru spatii înguste.

Un filtru cutat face treaba buna în timpul aspirarii de praf fin, în timp ce un filtru de spuma protejeaza motorul împotriva murdaririi în timpul aspirarii umede.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

TH-VC 1930 SA- Aspirator umed uscat

TH-VC 1930 SA- Aspirator umed uscat

Rezervorul de inox are o capacitate de 30 de litri care devoreaza atât murdarie cat si lichide.

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne