MOTOUTILAJE
Motofierastraie, Generatoare de curent, Freze de zapada, Motosape hoby si profesionale, Atomizoare,Mori si Batoze, Zootehnie....
COMENZI  TELEFONICE: 0766407153 ; 0748859057 ; 0736679055
                                          LUNI--VINERI : 09--17   SAMBATA : 9--12
Motofierastraie, Generatoare de curent, Freze de zapada, Motosape hoby si profesionale, Atomizoare,Mori si Batoze, Zootehnie....
COMENZI  TELEFONICE: 0766407153 ; 0748859057 ; 0736679055
                                          LUNI--VINERI : 09--17   SAMBATA : 9--12
Mai multe

MOTOUTILAJE 

Conține 153 produse.

Subcategorii

 • Motosape

  Motosape Hobby, Semiprofesionale si Profesionale.Ruris,Stiga,O-mac,Apollo si altele.

 • DRUJBE

  Drujbe  Profesionale si Hobby. Folosinta :pentru doborarea arborilor in exploatatii forestiere si taierea/prelucrarea lemnului de foc in gospodarii. Drujbe Husqvarna, Drujbe Ruris, Drujbe Blade, Drujbe Einhell si altele.

 • Generatoare de curent

  Generatoare de curent alternative , cu motoare in 2Timpi si 4 Timpi.

  Fie ca este vorba de o pana de curent sau chiar de locuinte ce nu se pot conecta la reteaua electrica publica, generatorul de curent Ruris produce curentul electric de care aveti nevoie. Usor de transportat si rezistente,generatoarele de curent electric  sunt utile si in campinguri, daca doriti sa va petreceti vacanta in mijlocul naturii.

 • Freze de zapada

  Aruncatorul de zapada este conceput pentru curatarea usoara si rapida a aleilor din curte si a drumurilor de acces catre locuinta. Fiabil si usor de manevrat, aruncatorul de zapada  permite curatarea zapezii pana la o adancime de 10 "/ 250mm, pe o latime de 21 "/ 530mm.

 • Motocoase de umar

  Motocoase umar, hobby si profesionale cu motoare in 2T si 4T

 • Motocositori cu masa

  Motocositoarele cu roți sunt unelte adaptabile care te scutesc de o mare parte din efortul întreținerii grădinii tale. Aceste unelte sunt utile pentru afânarea solului și pot fi echipate cu diferite accesorii pentru a fi utilizate într-un număr mare de activități. Ele pot fi folosite chiar și în condiții dificile, fiind fiabile și simplu de manevrat chiar și de persoanele fără experiență în utilizarea de motocositoare.

  Indiferent de suprafața de teren pe care trebuie să o cultivi folosind o motocositoare, uneltele pe care ți le oferim în această categorie dispun de o putere ridicată, sunt stabile și transformă activitățile de grădinărit într-o adevărată plăcere. Vei lucra pământul cu o mai mare ușurință, nu vei avea probleme pe parcursul folosirii și vei beneficia de o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru motocositoarea ta.

 • Atomizoare

  Atomizoarele sint folosite cu succes în pomicultură, horticultură, deratizare.

 • Motopompe de irigat

  Motopompe de irigat echipate cu motoare in 2Timpi si 4Timpi.

  Motopompele  de uz intens sunt recomandate pentru irigarea prin aspersie, inundare sau picurare. Cu o durata de exploatare mare si usor de intretinut, aceste motopompe acopera o gama larga de lucrari din domeniul agriculturii sau al constructiilor.

 • Mori si batoze

  Mori si Batoze pentru cereale.

 • Mulgatoare

  Aparatele de muls ( mulgatoare) ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea micului fermier.

  Mulgatoarele mobile  usureaza munca in gospodaria celui care detine vaci, oi, capre asigurand totodata o igiena maxima a laptelui , igiena ce se va reflecta in calitatea laptelui.

  Aparatele de muls sunt ideale pentru micii fermieri cu efective de animale de pana la 10 capete. Agregatele sunt  dotate cu aparat de muls (posturi) si recipienti de stacare a laptelui

 • Masina de tuns gazon

  Masinile de tuns gazon Husqvarna, Einhell, Ruris  sunt ideale pentru executarea de lucrari complexe de peisagistica pe suprafete medii sau suprafete mari, fiind echipate cu motoare rezistente si puternice Briggs&Stratton, produse in USA

 • Pompe electrice pentru irigatii

  Pompe electrice cu una, doua sau trei elici.

 • Hidrofoare si pompe submersibile

  Hidrofoare si Pompe  submersibile diferite puteri si adancimi.

 • Motoare

  Motorul in 4T cu ax vertical este  ideal pentru munca in agricultura.

pe pagină
Afişează 1 - 50 din 153 produse
Afişează 1 - 50 din 153 produse