Lista produselor producătorului Ruris

Cel mai mare producator de motoutilaje din tara.Am apărut din dorinţa de mai bine, am crescut prin eforturi susţinute, evoluăm prin deschidere spre viitor.Compania noastră este înfiinţată în anul 1993 cu capital românesc 100%. 


Cultul calităţii ne-a determinat să inovăm în permanentă, prin compartimentul de cercetare-proiectare şi să ajungem la parametrii superiori pentru fiecare dintre utilajele RURIS. 


Primul utilaj proiectat şi fabricat în Craiova a fost motocultorul RURIS diferit de tot ce exista pe piaţă în domeniu. Succesul avut, ne-a determinat să îmbogăţim sortimentul de utilaje concepute, ajungând în 2015 la peste 60 de produse marca Ruris. 


Preşedintele firmei, Cătălin Stroe de profesie inginer mecanic, îndrăgostit de domeniul în care activează şi-a dorit şi a reuşit să conducă o firmă al cărui nume să aibă o însemnătate aparte pentru piaţa din România. 


A adunat în jurul sau oameni de valoare, care constituie o componentă extrem de importantă din patrimoniul firmei. 


Proiectele noastre sunt realizate în colaborare cu firme de prestigiu din lume, utilizăm componente de cea mai bună calitate şi am început parteneriate de vânzare cu mari companii internaţionale. 


Avem convingerea că brandul RURIS va fi în viitor un simbol important pe mapamond.


Mai multe
pe pagină
Afişează 1 - 50 din 465 produse
Afişează 1 - 50 din 465 produse

Menu

Oferte speciale

Producători

Urmariti-ne