Accesorii motocultor, motosapa


Accesorii motocultor, motosapa

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de accesorii pentru motocultoare și motosape. Aceste accesorii vă pot ajuta să vă extindeți capacitatea de lucru și să vă faceți munca mai ușoară și mai eficientă.

Manicot

Manicotul este un accesoriu esențial pentru orice motocultor sau motosapă. Acesta asigură o legătură fermă între motor și dispozitivul de lucru. Manicotii sunt disponibili în diferite dimensiuni și lungimi, astfel încât să puteți găsi cel potrivit pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră.

Cauciucuri

Cauciucuri de înaltă calitate sunt esențiale pentru o manevrabilitate și o tracțiune optimă. Cauciucurile sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, astfel încât să puteți găsi cele potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Camere

Camerele sunt necesare pentru a menține cauciucurile umflate. Camerele sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, astfel încât să puteți găsi cele potrivite pentru cauciucurile dumneavoastră.

Adaptor pompă pentru pompa apă

Adaptorul de pompă pentru pompa de apă vă permite să utilizați motocultorul sau motosapa pentru a pompa apă. Acest lucru este util pentru irigarea grădinii sau a câmpului.

Cultivator

Cultivatorul este un accesoriu care vă permite să slăbiți solul înainte de plantare. Cultivatorii sunt disponibili în diferite dimensiuni și tipuri, astfel încât să puteți găsi cel potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Plug

Plugul este un accesoriu care vă permite să creați brazde pentru plantare. Plugurile sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, astfel încât să puteți găsi cel potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Plug reversibil

Plugul reversibil este un accesoriu care vă permite să creați brazde în ambele direcții. Acest lucru vă face mai eficientă munca.

Dispozitiv plantat cartofi

Dispozitivul plantat cartofi vă permite să plantați cartofii rapid și ușor. Acest lucru este util pentru grădinarii cu suprafețe mari de teren.

Dispozitiv scos cartofi

Dispozitivul scos cartofi vă permite să scoateți cartofii din pământ rapid și ușor. Acest lucru este util pentru grădinarii cu suprafețe mari de teren.

Lama de zăpadă

Lama de zăpadă este un accesoriu care vă permite să îndepărtați zăpada de pe trotuar sau de pe drum. Lama de zăpadă este utilă în timpul iernii.

Remorcă

Remorca este un accesoriu care vă permite să transportați materiale grele. Remorcile sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Contragreutati

Contragreutățile sunt accesorii care vă ajută să mențineți echilibrul motocultorului sau motosapei. Contragreutățile sunt utile atunci când lucrați pe suprafețe neuniforme.

Alte accesorii

În plus față de accesoriile enumerate mai sus, Tehnic-mag oferă o gamă largă de alte accesorii pentru motocultoare și motosape. Aceste accesorii includ:

    Discuri de tuns iarba
    Discuri de măturat
    Discuri de săpat
  
Cumpărați accesorii pentru motocultor sau motosapă de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de accesorii pentru motocultoare și motosape de la cele mai bune mărci. Comandă accesoriile de care aveți nevoie online sau vizitați unul dintre magazinele noastre.

Ultimele recenzii

scrisa de Soos S. (Jibou, România) la data de 12 May 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator masina de tuns gazon Dac 100XL, 110XL, model 2020 Foarte bun carburatorul pentru masina de tuns gazon Nac.

scrisa de Aftene P. (Bereşti, România) la data de 07 May 2024 :

(5/5) 

scrisa de Aftene P. (Bereşti, România) la data de 07 May 2024 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator