Carburator motocultor, motosapa, piese aferente


Carburator motocultor, motosapă, Ruris și piese aferente

Carburatorul este o componentă esențială a motocultoarelor și motosapelor Ruris. Acesta are rolul de a amesteca benzina cu aerul în proporții optime, pentru a asigura o ardere eficientă a combustibilului.

Carburatorul motocultorului sau motosapei Ruris poate fi deteriorat din cauza unor factori precum uzura, utilizarea necorespunzătoare sau un accident. În aceste cazuri, este necesară înlocuirea carburatorului sau a unor piese ale acestuia.

La Tehnic-Mag, găsiți o gamă variată de carburatoare și piese aferente pentru motocultoare și motosape Ruris. Aceste produse sunt de înaltă calitate și sunt fabricate din materiale rezistente.

Iată o prezentare a principalelor piese aferente carburatorului:

    Kit reparații carburator: Acest kit conține toate piesele necesare pentru a repara un carburator deteriorat. Kitul include elementul de plutire, ac de reglaj, tija de reglaj, membrana de accelerație și alte piese.
    Membrană carburator: Membrana de carburator este o piesă de cauciuc care asigură etanșeitatea între camera de combustibil și camera de admisie a aerului.

    Pentru a alege piesele potrivite pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, este important să verificați modelul și tipul de motor al utilajului. De asemenea, este recomandat să solicitați sfatul unui tehnician specializat.

Comandați acum piesele de carburator de care aveți nevoie pentru a asigura buna funcționare a motocultorului sau motosapei dumneavoastră!

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator