Piese motor motoutilaje


Piese motor motoutilaje

Dacă sunteți în căutarea de piese de schimb pentru motoutilajele dumneavoastră, atunci ați ajuns la locul potrivit. La Tehnic-mag, vă oferim o gamă variată de piese motor motoutilaje, compatibile cu diferite modele și mărci de mașini de tuns gazon, tractorașe de tuns gazon, generatoare de curent, motosape, motocultoare și alte motoutilaje echipate cu motor Briggs&Stratton, Loncin, Honda Gx, Zongshen, Tecumseh, Nac.

Indiferent de tipul de motor pe care îl aveți, la noi găsiți piesele de care aveți nevoie pentru a-l menține în stare optimă de funcționare. Avem piese pentru motoare în 2 sau 4 timpi, cu puteri diferite și cu sisteme de aprindere, răcire și ungere variate. Printre categoriile de piese pe care le comercializăm, se numără:

•  Garnituri: piese esențiale pentru etanșeitatea motorului, care previn scurgerile de ulei, aer sau combustibil. La noi găsiți garnituri pentru carburator, chiuloasă, cilindru, esapament, filtru de aer, pompa de ulei și altele.

•  Ambielaj: piesa care transmite mișcarea de rotație a pistonului la arborele cotit. La noi găsiți ambiele și componente pentru ambiele, cum ar fi rulmenți, cuzineți, șuruburi, piulițe, etc.

•  Cilindru carter: piesa care găzduiește pistonul și arborele cotit, formând camera de ardere. La noi găsiți cilindri carter și componente pentru cilindri carter, cum ar fi camere de ardere, supape, arcuri, tije, etc.

•  Set piston: piesa care se deplasează în cilindru, comprimând amestecul de aer și combustibil și transformându-l în energie mecanică. La noi găsiți seturi de piston și componente pentru seturi de piston, cum ar fi segmenti, bolțuri, siguranțe, etc.

•  Supape: piese care reglează fluxul de aer și combustibil în cilindru, precum și evacuarea gazelor arse. La noi găsiți supape și componente pentru supape, cum ar fi ghiduri, capace, șaibe, etc.

•  Biela: piesa care leagă pistonul de arborele cotit, transmițând forța de la piston la ambielaj. La noi găsiți biele și componente pentru biele, cum ar fi capete, cuzineți, șuruburi, piulițe, etc.

•  Chiuloasă: piesa care închide cilindrul la partea superioară, formând partea superioară a camerei de ardere. La noi găsiți chiulase și componente pentru chiulase, cum ar fi supape, arcuri, tije, bujii, etc.

•  Rulmenți: piese care reduc frecarea și uzura dintre piesele rotative ale motorului, precum arborele cotit, ambielajul, volanta, etc. La noi găsiți rulmenți și componente pentru rulmenți, cum ar fi inele, bile, role, etc.

•  Esapament: piesa care evacuează gazele rezultate din arderea amestecului de aer și combustibil în cilindru. La noi găsiți esapamente și componente pentru esapamente, cum ar fi țevi, flanșe, garnituri, amortizoare, etc.

Toate piesele noastre sunt de calitate superioară, fabricate din materiale rezistente și durabile, care asigură o funcționare eficientă și sigură a motorului. De asemenea, toate piesele noastre sunt conforme cu standardele de calitate și siguranță impuse de producătorii de motoutilaje.

Pentru a comanda piese motor motoutilaje de la Tehnic-mag, nu trebuie decât să accesați site-ul nostru, să selectați categoria de piese dorită, să alegeți modelul și marca de motoutilaj pe care îl aveți, să adăugați piesele în coș și să finalizați comanda. Vă livrăm piesele în cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, la adresa indicată de dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau nelămurire legată de piese motor motoutilaje. Suntem la dispoziția dumneavoastră cu informații, sfaturi și soluții pentru orice problemă legată de motoutilajele dumneavoastră.

La Tehnic-mag, suntem pasionați de motoutilaje și vrem să vă oferim cele mai bune piese și servicii de pe piață. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră!

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator