Rezervor benzina drujba si piese aferente


Rezervor benzina drujba si piese aferente

Rezervoarele de benzina si piesele aferente pentru drujbe sunt componente esentiale pentru buna functionare a acestor utilaje. Rezervorul de benzina este responsabil pentru stocarea combustibilului, care este apoi ars de motor pentru a genera putere. Piesele aferente, cum ar fi busonul rezervorului, supapa de aerisire, asigura functionarea corecta a rezervorului de benzina si a motorului.

Rezervor benzina drujba

Rezervoarele de benzina pentru drujbe sunt disponibile in diferite forme, dimensiuni si capacitati. Alegerea rezervorului potrivit depinde de modelul de drujba si de nevoile utilizatorului.

Buson rezervor drujba

Busonul rezervorului de benzina este o piesa importanta care asigura etanseitatea rezervorului si impiedica scurgerea combustibilului. Busoanele de rezervor sunt disponibile in diferite dimensiuni si materiale, in functie de modelul de drujba.

Supapă de aerisire rezervor drujba

Supapa de aerisire a rezervorului de benzina permite aerisirea rezervorului pentru a preveni formarea presiunii. Supapele de aerisire sunt disponibile in diferite dimensiuni si materiale, in functie de modelul de drujba.

Rezervor ulei drujba

Rezervoarele de ulei pentru drujbe sunt responsabile pentru stocarea uleiului de lant, care este utilizat pentru a lubrifia lantul drujbei. Rezervoarele de ulei sunt disponibile in diferite forme, dimensiuni si capacitati, in functie de modelul de drujba.

Piesele aferente rezervorului de benzina

In afara de rezervorul de benzina, supapa de aerisire si busonul rezervorului, exista si alte piese aferente care sunt importante pentru buna functionare a rezervorului de benzina. Acestea includ:

    Garnituri: Garniturile asigura etanseitatea dintre diferitele componente ale rezervorului de benzina.
    Filtre: Filtrele de combustibil ajuta la eliminarea impuritatilor din benzina, care ar putea deteriora motorul.
    Kituri de reparatie: Kiturile de reparatie includ piesele necesare pentru repararea rezervorului de benzina in cazul unei avarii.

Cum sa alegi rezervorul de benzina potrivit

Atunci cand alegi un rezervor de benzina pentru drujba, trebuie sa iei in considerare urmatoarele:

    Modelul de drujba: Asigura-te ca rezervorul este compatibil cu modelul de drujba pe care il detii.

De unde sa cumperi rezervor benzina drujba

Rezervoarele de benzina pentru drujbe sunt disponibile la o varietate de magazine de scule si echipamente. Tehnic-mag este un magazin online care ofera o gama variata de rezervoare de benzina pentru drujbe, la preturi competitive.

Ultimele recenzii

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 25 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc regulator Briggs&Stratton Clsic Sprint Am primit ok

scrisa de STEFAN D. (Bucuresti SECTOR 4, România) la data de 11 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator