Demaror drujba, si piese aferente


Demaror drujba

Demarorul este un component esențial al oricărei utilaje pe benzină, inclusiv al drujbelor. Acesta este responsabil pentru pornirea motorului, prin tragerea sforii demaror, care pune în mișcare arborele cotit.

Piese de schimb pentru demaror drujba

Demarorul unei drujbi este format din mai multe componente, care pot fi deteriorate în timp sau în urma unui accident. Aceste componente pot fi înlocuite separat, pentru a economisi costurile.

Arc demaror

Arcul demaror este responsabil pentru tragerea sforii demaror. Acesta poate fi deteriorat în urma unei tracțiuni prea puternice sau a unui accident.

Fulie demaror

Fulia demaror este un disc din metal sau plastic, care transmite rotația arcului demaror către arborele cotit. Aceasta poate fi deteriorată în urma unui accident sau a unei utilizări necorespunzătoare.

Maner demaror

Manerul demaror este mânerul care este folosit pentru a trage sfora demaror. Acesta poate fi deteriorat în urma unei tracțiuni prea puternice.

Sfora demaror

Sfora demaror este o frânghie care este folosită pentru a porni motorul. Aceasta poate fi deteriorată în urma unei tracțiuni prea puternice sau a unei utilizări necorespunzătoare.

Demaror drujba - Piese de schimb

Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru demaror drujba, de la arcuri demaror și frânghii demaror, la fulii demaror și mânere demaror.

Piesele noastre sunt de înaltă calitate și sunt compatibile cu o varietate de modele de drujbe.

Pentru a găsi piesa de schimb potrivită pentru drujba dvs., vă rugăm să ne contactați sau să consultați catalogul nostru online.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator